2009-11-12, 10:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Mąż mi wczoraj napisał, ze musimy się spotkać, zebyśmy wspólnie napisali pozew rozwodowy, zeby za bardzo mnie nie oczernił...uśmiałam sie co niemiara  
CHyba sama stracę rozsądek jeżeli będę słuchała takich tekstów...do tego zarzucił mi, ze nie chciałam mieć dzieci i że znajomi i rodzina się od niego odwrócili przeze mnie 
|
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Teraz już jest ok  Ostatnio czyli z miesiąc temu zobaczyłam, że ściągał jakieś krótkie filmy "idealny tyłek" ale ten film był z marca, a mamy listopad. A tak to go nie przyłapałam aż do wczoraj. No jeszcze po drodze zdarzały się "piękne biusty" z interii (wchodząc na pocztę), ale po rozmowie już tego nie robi (bynajmniej nie widzę w historii) i szczerze wolę żyć w takiej niewiedzy o ile jest 
Jak chce sobie popatrzeć na laskę, to niech mnie poprosi, chętnie się rozbiorę
http://photos.nasza-klasa.pl/1385224...b910afdf7.jpeg mam takiego okropnego piega pod okiem  mam ich mało, tu zbytnio nie widać, ale wyskakują po solarium od czasu do czasu...
Dzięki dziewczynki za wypowiedzi od razu człowiekowi lżej na serduchu 
|
nie otwiera mi sie .....
i prosze juz wiecej nie mowic ze piegowate i blade sa brzydkie.. (to najpiekniejsze kobiety na swiecie ale ciii) a po solarium to ja mam ich miliony... wiesz jak sie wtedy atrakcyjnie czuje.. tylko ten zapach spalonej skory  
AgatkaL a jak to chcial cie oczernic...
|