Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-12, 11:19   #2707
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Domiś tylko, że po rehabilitacji było ok. Czasem trochę zabolało, ale to przeważnie z mojej winy, bo np obkurzałam czy też myłam podłoge, a przez pół roku miałam tego nie robić. Najgorzej wczoraj jak zaczęłam ćwiczyć to mi coś przeskoczyło i nie chce odskoczyć
Dziś będę bardzo marudna, więc żeby Wam nie psuć humoru to może moich postów nie czytajcie.
Kochana smęć i smuc ile masz ochote, nop rzeciez po to tu jestesmy
ile razy ja pisze o jednym i tym amym jak mam problem
a mógl to Ci dysk wypasc albo sie przestawic>bo jesl cos strzyklo
Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Vcelko, zaraz lanie dostaniesz, wygadaj się, a nie mów że nie chcesz nam marudzić. Jestem tego zdania co Domi, spróbuj jeszcze do innego lekarza.
Domi, ja też mam taką koleżankę. W ubiegłym roku napisała do mnie sms, może zrobimy u ciebie sylwestra, przyszliby....... i tu wymieniła swoich znajomycjh. Myslalam że padne. A u Ciebie jeszcze lepiej jak malutka będzie
No mi sie z tej propozycji chcialo smiac, tym bardziej, ze kolezanka ma 27 lat i przed tym zapytaniem ciagle gadalam z nia o ciazy, bo ona juz zaczyna powoli czuc instynkt. A tu nagle takie pytanie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora