2009-11-12, 11:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez viki1988
Motylku  napewno przepisza Ci chociaż silniejsze przeciwbólowce , takie na recepte 
|
niech juz zrobi cokolwiek zeby mnie mniej bolało.
W aptece kupilam cos co farmaceutka zalecila. Masc 90zł kosztowała, efekty są chwilowe, nie powiem ze nie ma wcale, ale mozna jej uzywac tylko 2 razy dziennie a nie dziala ona caly dzien, to potem ratuje sie przeciwbólowymi, bo nie mam pomysłu.
Cytat:
Napisane przez viki1988
dziewczyny, żeby pójśc do laryngologa w przychodni to wystarczy tam zadzwonić i sie zapisać?  bo mnie dalej to ucho boli  świec do uszu nie mieli, farmaceutka dała mi jakieś krople ale one g... daja....
|
chyba u kazego jest inaczej, u mnie przynajmniej u laryngologa akurat (bylam ostatnio jak mnie dermatolog skierowala) jest tak ze idzie sie (albo dzowni) dostaje sie nr i od razu czeka sie w kolejce. Chyba ze jest duzo osoób na dany dzien, to przepisują automatycznie na następny tydzien.
Trzeba miec tylko wazna legitymacje ubezpieczeniową (pieczątka jest wazna miesiac).
Nie wiem jak jest ze studentami czy innymi osobami.
u dermatologa jest znowu inaczej bo sie czeka 2 m-ce na wizyte, wiec najlepiej jak chociaz zadzwonisz i sie zapytasz, bo kazdy zaklad robi inaczej.
|
|