Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Gorące buziaki i wszystkiego najlepszego dla Marcelka,Kubusia i Ignasia!!!
Witam moje ukochane,wizażowe psiapsiuły
U nas noc w sumie ok,dwie pobudki,w tym jedna na karmienie.Jeszcze Milenka śpi z nami w pokoju,bo jakoś nie potrafię jej przenieść do własnego pokoiku,wiem,że w końcu muszę,ale odwlekam to jak mogę najdłużej
Postanowiłam więcej streszczeń nie pisać,bo "trzeba wiedzieć,kiedy ze sceny zejść-niepokonanym"
Anulka anulka-ja używam kubka z Tommee Tipee NUBY,ale raczej służy do zabawy,bo Milucha woli z dorosłego pić,z butelki picia nawet nie ruszy
Doris fajnie ,że Kalinka ładnie zasypia,a pobudki moja Milenka robi podobnie,więc nie jesteś sama.Przeraziłam się informacją,że zaczęłaś pić.....na szczęście tylko kawę.
Eve miłości ma,też myślę,że to ta kopenhaska odbiera ci natchnienie.Fajnie,że już koniec.Jak długo na niej byłaś i ile zrzuciłaś?Silne dziąsełka ma Oluś,a co będzie,gdy już ząbki się pojawią?Ja też podejrzewam,że Milucha to prędzej zacznie chodzić niż raczkowac,ale gdzieś czytałam,że to teraz dość częste,bo dzieci żadziej na brzuszku przebywają.Ślicznota woła "mama",gdy coś chce i jest zła,a tak to teraz ma etap "pierdzenia" ustami i puszczania baniek ze śliny.Szybko zaczełaś gotowanie na święta,że ci się chce? Ja to jeszcze o tym nawet nie myślę,narazie dokupiłam tylko trochę bombek na choinkę.A jak wygląda uproszczone spa?
Aguśka dobrze wiedzieć,że żyjesz.Mam nadzieję,że odzyskasz dane z dysku.Biedny Filipek z tym oczkiem,trzymam kciuki,aby wszystko poszło dobrze.Życzę również miłego powroyu do pracy i czekam na dalesze wiadomości od was .
Cinusiowa jak tam plamka Nini,bo plamka Milusi okazła się zwykłym zadrapaniem.
Haruno nie chcialam cię urazić pytaniem o wyznanie twojeo TŻta,to tylko moja czysta ciekawość.Ja mam wielu znajomych z tamtych rejonów,przedewszystkim z Iranu (uroki mieszkania w UK) i bardzo ich lubię.Niektórzy są ortodoksami i żyją zgodnie z Koranem i wierzeniami ich ojców,ale większość mówi,że wyznają Islam,ale taki europejski czyli imprezują,piją aklohol i jedzą wieprzowine Wszyscy są bardzo fajnymi i wartościowymi ludźmi,a faceci okrutnie przystojni
Wspołczuję z powodu brata,to musiało być dla ciebie bardzo obciązające psychicznie i napewno ciężko sobie z tym poradzić.Twój brat był bardzo dzielnym chłopakiem,wybrał taką drogę i myślę,że teraz jest szczęsliwy gdziś tam ze swoją Idą.Niestety spora w tym wina twojego ojca,ale matka twojego brata to jakieś nieporozumienie.Że też nikt nie reagował,gdy ona się nad nim znecała?
Caro a na jakim filmie byłaś,bo mi umknęło? A widziałaś "Bez mojej zgody" Z Cammeron Diaz? Polecam,ale trzeba zaopatrzyć się w tonę chusteczek.Te filmiki boskie,moja Milucha też miala dziwną minę slysząć smiech innego dziecka,ale dzielna była i z klasą zniosła konkurencję
Berciu mam otwarty wizaż w dwoch zakladkach,w jednej odpisuje,a w drugiej czytam Wydaje mi się,że za mało Antos je.Milenka jest dokładnie w tym samym wieku i ja daje jej:
zaraz po obudzeniu 180ml mleka po 6-ym mc,
około 10:00 miseczkę kleiku ryzowego lub kaszki,około 12 kolejne ok 150 ml mleka,następnie przekąske w postaci jabłuszka lub bananka,około 14-tej zjada słoiczek obiadku i po godzince poprawia mleczkeim ok 150ml, potem je mleczko o 18 i 20.Czasem zje jeszcze kolejny deserek.W ciągu dnia spi ok.3 do 5godzin po godzinie za jednym zamachem (czyli ok.4drzemki),w nocy budzi się na jedzenie raz,a tak to na picie i bo chce,aby ja przytulić.
gossik Aleks to jak moja Milucha,ona też na bujaczku za długo nie posiedzi,bo juz kombinuje jak się z niego wydostac,a kolanka i podciąganie to dla niej przednia zabawa.
Magduchahaha dla Weronisi,dzielna dziewczynka.
Malutka dla mamusi i synusia,miłej pracy,a gdzie wogóle pracujesz?
Nicola brawo dla Antosi i zazdraszczam ci okrutnie,a ztym przelatywaniem to uwazaj
Doris bardzo mi przykro,to okrutnie smutna historia.Myślę,że wiekszość z nas miała trudne,może i podobne przezycia,więc potrafimy zrozumieć twój ból.A wątek nie jest tylko po to,aby się powygłupiac i pożartowac,ale też po to,aby wyrzucic z siebie co nas boli.Dobrze,że to zrobiłaś
Boszenka cześć
Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-12 o 12:25
|