2009-11-12, 13:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka
moim zdaniem ludzie w Polsce nie lubia jak ktos jest od nich: madrzejszy ladniejszy itp. Temu promuja takich Gracjanow, zeby mozna bylo sie posmiac i pomyslec, ze jest sie od nich madrzejszym  Lubimy niepowodzenia innnych ludzi...
Co nie zmienia, ze ten Gracjan jest uposledziny, i jest to przykre.
|
to jest prawda, ale prawdą jest też to że jak oglądałam pierwszy raz Gracjana to mnie bawił, bo to jest zabawne. Jego upośledzenie to tylko usprawiedliwienie.
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Wiesz co, bo ludzie po prostu są okropni. Celowo to zrobiła, jesteś ładna, figura modeleczki to Ci zazdrości, myślała, ze jak zaprowadzi Cię do fryzjera (tylko z nazwy oczywiście  ), który spieprzy Ci włosy to będziesz brzydsza. Baby są wstrętne, naprawdę... U mnie na roku są diwe laski takie, co patrzą sie na mnie jak na...debila. Ogólnie mam wrażenie, ze mnie obgadują i raz nawet usłyszałam słowo 'paniusia' i jestem pewna, ze pod moim adresem..tylko dlaczego? Nie znam ich, raz może z nimi rozmawiałam.. jestem paniusią, bo co, bo lubię ładnie się ubrać, nosze szpilki i tylko dlatego? Nigdy się nie wywyższam, bo nienawidzę ludzi, którzy to robią. Dlatego te laski mnie rozbrajaja i źle się czuje jak są obok...
|
Dzięki Bogu, że ja nie znam takich osób, nie znam się za blisko przynajmniej....Ha, w tym przypadku paniusia, jako zadbana kobietka to komplement, nie przejmuj się.
|
|
|