Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-12, 13:08   #5013
Nerchie
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
moim zdaniem ludzie w Polsce nie lubia jak ktos jest od nich: madrzejszy ladniejszy itp. Temu promuja takich Gracjanow, zeby mozna bylo sie posmiac i pomyslec, ze jest sie od nich madrzejszym Lubimy niepowodzenia innnych ludzi...
Co nie zmienia, ze ten Gracjan jest uposledziny, i jest to przykre.
to jest prawda, ale prawdą jest też to że jak oglądałam pierwszy raz Gracjana to mnie bawił, bo to jest zabawne. Jego upośledzenie to tylko usprawiedliwienie.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Wiesz co, bo ludzie po prostu są okropni. Celowo to zrobiła, jesteś ładna, figura modeleczki to Ci zazdrości, myślała, ze jak zaprowadzi Cię do fryzjera (tylko z nazwy oczywiście), który spieprzy Ci włosy to będziesz brzydsza. Baby są wstrętne, naprawdę... U mnie na roku są diwe laski takie, co patrzą sie na mnie jak na...debila. Ogólnie mam wrażenie, ze mnie obgadują i raz nawet usłyszałam słowo 'paniusia' i jestem pewna, ze pod moim adresem..tylko dlaczego? Nie znam ich, raz może z nimi rozmawiałam.. jestem paniusią, bo co, bo lubię ładnie się ubrać, nosze szpilki i tylko dlatego? Nigdy się nie wywyższam, bo nienawidzę ludzi, którzy to robią. Dlatego te laski mnie rozbrajaja i źle się czuje jak są obok...
Dzięki Bogu, że ja nie znam takich osób, nie znam się za blisko przynajmniej....Ha, w tym przypadku paniusia, jako zadbana kobietka to komplement, nie przejmuj się.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora