2009-11-12, 15:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Napisane przez effciaa16
Martyna w egzaminacyjnym: " Parodia kazała przekazać, że z powodu kiepskiego netu ....."
a u nas w przetłumaczeniu na "polski" ch.u.jowego netu.  uśmiałam się.
dobra idę się pouczyć z tego pieprzonego angielskiego i polskiego.
|
chu.jowy to wersja oryginalna 
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15237379]czesc robaczki ;*
dostałam dzisiaj 5 z niemca z kart teraz mam zaje.biste oceny 1. 2.2.2.2 ,5 dwóje jedna poprawię i będzie git [/QUOTE]
Ty, pałę lepiej popraw 
Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991
A może macie jakiś pomysł na teze do tematu: cele życiowe bohaterów lit. Bibl.podmiotu: Ludzie bezdomni, Przedwiośnie, Dżuma i wiersz Asnyka "Do młodych". W tych wszystkich ks. ludzie dążą do zamierzonych celów, zmagają się z przeciwnościami losu, wahają się, walczą ze złem tego świata, walczą o lepsze jutro, pomagają ludziom, poświęcają się, realizują marzenia. Niestety, nie wiem jak to ładnie i spójnie ująć w TEZIE 
|
Realizacja marzeń, planów bohaterów w wybranych utworach literackich epoki pozytywizmu (?) 
chyba, że ma być jakiś problem...
Cytat:
Napisane przez blue_apple
ja próbowałam wlasnie czytac Chłopakow  ale NIC nie rozumiem. to nie dla mnie. bleh.
czuje w kosciach ze powinnam cos porobic w stronę matury... ech. ale nie moge się zebrać 
ECH ECH ECH!
|
No nie mów, ich język Ci się nie podoba? My tak z Wesela się nabijaliśmy w klasie... 
Ja w ramach matury siadam do fizyki (przynajmniej już testów nie będę robić, koniec z tym )
Macie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post15237784
|
|
|