Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 15:02   #2574
kasiula1208
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Kasiula to ty w pierwszym cyklu po tabletkach? i co i wszystko dobrze? bo ja przeciez tez i sie zamartwiam, bo rozne rzeczy sie slyszy...
no kochana wszystko było dobrze......... moze poza małym wyjatkiem bo roksana urodziła sie w 7 miesiacu przez cesarkę wazyła zaledwie 1,5 kg..ale watpie ze to po tabletkach... mysle ze to przez to ze byłam bardzo młoda(17 lat) albo geny.. moja mama tez mnie urodziła w 7 miesiacu.. dwa miesiace lezłam w inkubatorze tak jak pózniej moja roksana... a teraz nawet nie widac po niej ze była wczesniakiem laska z niej jak sie patrzy.. i niedługo mnie przerosnie dlatego mysle ze wiele rzeczy (tych kobiecych) dziedziczymy po mamach

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

ps.dlatego nalegam zeby Panienka zrobiła test

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Kasiula to ty w pierwszym cyklu po tabletkach? i co i wszystko dobrze? bo ja przeciez tez i sie zamartwiam, bo rozne rzeczy sie slyszy...
skarbie mysle ze wszystko bedzie dobrze...nie masz co sie zamartwiac... ja mam sliczna ...dorodna.. i zdrowa dziewczynkei...(nie chce zapeszac)..ale prawie mi nie choruje...a ciaze tez dobrze znosiłam(zadnych powikłań itp.) wiec kochnie naprawde nie masz co sie martwic
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora