2009-11-12, 17:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Hejkaaa 
Dziewczyny wy tez macie wisielczy humor dzięki tej pogodzie? bo ja to bym najchętniej przespała ten ponury okres. Mam problem z moim synkiem a mianowicie jak kiedys potrafił mi sie budzic na pierwsz ejedzonko o 6:30 nawet to teraz mam pobudki o 2:30-3 nie byłoby w tym nic zlego gdyby nie to że on pierwszy sen ma długi ale jak zje to kolejny trwa tylko 2h zazwyczaj co oznacza pobudke całkowitą o 4:30-5 no masakra jakaś i nie wiem co mam zrobic żeby to zmienic dodam że kaszka nic nie dziala tak samo śpi jak na cycu , na dworze ciemno jak w a on spac nie chce . Dzisiaj pospacerkowałam bo nie padało tylko mokro było, bylam u taty i dzidziuś kupil Igorkowi takłą husiaweczkę w tesco za 20zł http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=800552 130 (coś podobnego tyle że bez dźwięku) a mały miał taką radochę że szok, chociaż chwile jest cicho .
DORIS - ale miałas pyszny obiadddeekkk ta marchewka zasmażana . Tobie również bardzo współczuje, straszna tragedia .
Eve - gratulacje że tak pieknie trzymasz sie dietki , czemu ja tak łatwo rezygnuje . A te mama to juz tak świadomie? czy akurat tak zalapał i powtarza non stop? Moj juz od dawna tak się dżwiga jak do raczkowania ale ręce nic nie współpracują nogi by szły ale raczej by buźką orał po podłodze , a siedziec też leniuch nie chce sam.
Aguśka - no hejkaaaa , to pewnie bez wizażyku dom lśni . Biedny Fifuś z tym oczkiem. Mój tez tak lobuzuje, normalnie wszystko by ściagał, stracał itd. A różni się smakiem lub konsystencją Bebilon 1 od 2?
cinusiowa - to czekam na opinie o butkach , ja tez czekam na swoje az mi przyjda z allegro .
Haruno - znałam np. kilku turkow i wiem że oni uważali KORAN za podstawe swojego życia i wedlug niego postępowali więc fajnie że twój tak z bokowca go traktuje a jak z jego rodziną, znasz ich? nie odp. jeśli nie możesz. Jaki kot hehe . Rany ale historia , współczuje ci bardzo, to musiało byc straszne .
Carolajna - widziałam reklame tego filmu, musi byc super, musze namówic tż na niego.
gosikk_s - a widzisz jak mycha nadrabia, a tak sie o niego martwiłaś a on chce juz ładnie siedziec . No ja do grudnia karmie i musze przestac dla dobra jego i mojego, chociaz łatwo mi nie bedzie bo to takie fajne jak się maluszek wtula i glaska mnie .
ursull - pisz streszczenia a Milcia słodka.
madzia - jakie naciągane? pięknie siedzi 
Mell - brawa dla Aleksia ale dziwnie z tą wagą
poiglocik - zakupki udane, a Bryanek świetny, on ma te włosy no rewelka . Tobie się przytyło dobry żart, a może kolejna ciąza?
superzabulka - no nie ledwo do pracy wraca i już nagrody wygrywa , a mi troche brakuje pracy oczywiście nie tej w której pracowalam tylko ogólnie.
kathi - ale wtopa Tż ja tak zrobiłam zimieninami męża ale walnełam się o miesiąc . A ja wole prezenciki bardziej służące mi osobiście a nie wszystkim, bynajmniej na urodzinki.
STO LATEK DLA SOLENIZANTÓW 
esti - hehe tos się strachu najadla, a ja jeszcze @ nie miałam
|
|
|