Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 30kg.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-12, 23:13   #9
binuska
Raczkowanie

GG do binuska
Dot.: Schudnąć 30kg.

Ja zzucilam pare lat temu 32 kg w ok 3 miesiace
Moge przedstawic Tobie pare podstaw ktore pozwolily mi schudnac:
1. Zero klusek, pierogow, paczkow, bulek slodkich, chipsow, batonikow itd.
2. Na obiad zazwyczaj jadlam rybke ( przyprawiona przyprawa do ryb) bez panierki, smazona na niewielkiej ilosci oliwy albo gotowana piers z kurczaka ( do wody wzycalam: kucharka, maggi, pieprz,troche swiezej pietruszki i dwa plasterki cebuli ) i jadlam z duzaaa iloscia jakies salatki lub z 3 ziemniaczkami
3. Od dawna wiadomo ze sol zatrzymuje wode w oragnizmie i jest szkodliwa dla naszej wagi wiec doslownie NIC nie solilam, zamiast soli dawalam granulowany czosnek.
4. Staralam sie jesc powoli, dokladnie przegryzac kazdy kęs, i skupiac sie tylko i wylacznie na jedzeniu a nie na tv, gazecie etc.
5. Jadłam ciemne pieczywko.
6. Na sniadanie zazwyczaj jadlam jogurt naturalny, dodawalam do niego troche banana, jablka badz jakiegokolwiek owocu ktore bylo pod reka i mala plaska lyzeczke otreb.
7. I cwiczylam... pierw po 10- 15 minut 5 dni w tyg po jakims czasie cwiczylam z godzine czasem 1,5 h 7 dni w tygodniu ( robilam sklony, przysiady, brzuszki i takie tam inne lekkie cwiczonka)

I pomoglo ! Wazylam ponad 90 kg pr zy wzorscie 174 a po kuracji wazylam 58 !!

Powodzenia Na pewno bede Cie wspierac. Sama teraz chce zzucic to co przybylo przez ostatnie dwa lata...

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Mam tez przepis na dobra sałatke ktora jest sycaca. Ja jadłam na obiad z sucharkami

Składniki :
Zielona sałata
Makrela wedzona lub tunczyk w kawalkach w sosie wlasnym
Z 3 łyczeki oskubanego slonecznika
Troszke oliwy.

Salatke myłam, rwalam na kawalki, dawalam makrele w kawalkach badz tunczyka , wsypywalam slonecznik, polalam troche oliwa, posypalam granulowanym czosnkiem, troche pieprzu i gotowe )

Bardzo dobra i sycaca
binuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując