Wątek
:
wizyta - jakie badania
Podgląd pojedynczej wiadomości
2006-03-26, 18:18
#
1
!studentka!
Przyczajenie
wizyta - jakie badania
Witam
pierwsza wizyte mam za soba - gdyby pani doktor byla troche milsza i przyjemniejza to byloby idealnie, niestety moja byla pani doktor to wogole podchodzila do sprawy ze po cholere wogole ktos sie zjawia u niej, przeciez sa ulotki i ksiazki i moza sobie wyczytac...nie wazne, niedluggo ide znowu z tym ze to bedzie powiedzmy pierwsza wizyta po rozpoczeciu wspolzycia. chce wiedziec jakie badania musze miec wykonanae oprocz cytologii, ktore sa konieczne i niezbedne. sprawa jest taka ze pol roku temu poszlam, zbadala mnie pani doktor ale ze bylam przed wspolzyciem wiec to bylo tyl;ko powierzchowne badanie i przepisala mi tabletki. bralam je i bylo ok. pani doktor kazala przychodzic mi po recepty, wiec hcodzilam nie swiadoma ze musze miec jakies badania bo pani doktor mnie nie poinformowala. no i jak poszlam za ktoryms razem to lekarka zarzadala wynikow badan - a ja z pelnym zdziwieniem nie wiem o co chodzi. i tak od slowa do slowa zostalo mi wykrzyczane ze jestem perfidna, ze unikam badan i ze chce nielegalnie brac sobie tabletki...wiecej nie poszlam do tej pani. moze jestem jeszcze smarkata, ale po to jest ta pani aby mnie poinformowac o wszystkim. wiec teraz ide i nie chce byc znowu za cos ochrzaniona. prosze o odpowiedz.
pozdrawiam i dziekuje
!studentka!
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do !studentka!
Znajdź więcej postów !studentka!