2009-11-13, 17:44
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co i gdzie kupujecie o wiele tańszego niż w normalnym sklepie?
Cytat:
Napisane przez hihi
A ja się zapytam informacyjnie- gdzie zamawiacie ten żwirek i jaki? Ja używam tylko zielonego Benka, którego 10l u mnie w zoologiku kosztuje jakies 25-26zł, zależnie od dostawy i zastanawiam się czy rzeczywiście jest sens to kupować przez neta, bo albo naprawdę źle szukam albo nie ma w takiej cenie, żeby się rzeczywiście opłacało
edit:
Jak przeliczyc litry żwirku na kilogramy? Bo jest 10l i 20kg  Nie wiem jak to się przekłada 
|
Zamawiam Cat's Best Oco ( mówią ogólnie Eco- bo to niemieckie) Plus w skrocie (CBE+). Jest to zwirek drewniany. Kupuje od razu 40 l. 40 l =18 kg. Ponoc taka torba starcza na 4 miesiace przy dwóch kotach- tak piszą internauci. Zobaczymy. Nigdy nie mialam tej duzej torby. Aha, place 80 zl z przesylką ( kiedy jest promocja). A teraz własnie jest promocja w sklepie internetowym zoodragon Tak ogolnie to taki zwirek w sklepie kosztuje okolo 100-120 zlotych.
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Kapust
2) W Biedronce Whiskas sucha karma w dużym opakowaniu, kosztuje coś koło 13 zł, w innych sklepach 16-17

|
Whiskas to zabojstwo dla kota...Najgorsza karma..
|
|
|