Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-13, 18:34   #1804
Mustique
Lena

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
dzisiaj mam spotkanie z kolezankami z byłej szkoły ciesze się bo 4 miesiące sie nie widziałyśmy
ja miałam parę dni temu... i tak trochę dziwnie sie teraz czuję po tym spotkaniu!

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Wiesz co ja mam "nie potwierdzone" adhd wiec nie moge sobie pozwolić na zwykly taniec do jakiejs wolnej smutnej typowej love song natomiast moj
R. moze miec lekka treme wiec musze tak to zrobic zeby mojemu misiowi buźka sie za bardzo nie zaczerwienila podczas tanca
Nie moge przesadzic bo chce zeby on tez sie dobrze bawil ale sadze ze przy obiadku trzasnie sobie jakiegos kielonka na odwage

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

moja jest wrecz idealna do tego bo parkiet jest tak na srodku a ja moge wejsc od baru i bede szla pomiedzy stolikami a TZ od jadalni i wejdzie odrazu na sale albo wyjdzie zza orkiestry

Dobra spadam bo zaraz na korki z Angielskiego przychodzi do mnie UWAGA moj byly szef ) haha
kto by pomyslal ze kiedys on mnie zatrudnial i negocjowalam z nim stawke a dzis mowie do niego na ty i kasuje go 45zl za 45 minut ))) i do tego krzycze jak sie nie chce uczyc hahah
buziaczki milego weekendu dziewczynki pa
sala przepiekna!