2009-11-13, 19:01
|
|
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez Sensuel
W zasadzie to wiesz....wg mnie nie wiadomo,bo niby skąd ?Ale ten profesor wziął dzidzię do badania i ma powiedzieć jej,jaka jest przyczyna tych poronień.W związku z tym będą wiedzieli jak ją lub ją i męża leczyć i chyba w związku z tym tak powiedział.Bo przecież przyszłości nie da się przewidzieć 
|
Po takich badaniach bedzie wszystko wiadomo,ale ja wierze,ze uda jej sie,ze lekarz dokladnie przebada malenstwo a pozniej w razie cos bedzie leczyl ja albo jego ,Ona musi w to wierzyc ,ze bedzie dobrze,ja sama wiem po sobie,ze kiedy czlowiek sie zalamuje i przychodza chwile zwatpienia to wtedy wszystko sie pierdzieli a jesli zaczynamy myslec pozytywnie i wierzymy,ze bedzie ok to tak bedzie,teraz wierze w to ,ze nasze nastawienie bardzo pomaga,ja trzymac bede za Nia caly czas i daje jej od siebie i malenstwa na to zeby w koncu bylo dobrze.
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------
Cytat:
Napisane przez olcia26
życie nigdy nie jest sprawiedliwe, tylko zazwyczaj karze tych dobrych i uczciwych, mam nadzieję ,że lekarze bedą w stanie jej pomóc
|
Kurcze musza jej pomoc,nie zycze najwiekszemu wrogowi braku posiadania dzidziusia,to jest chyba najgorsza kara a Ona na to nie zasluzyla,moze po prostu w pl nie potrafili sie nia zajac a w Danii jej pomoga,czasem BOZIA daje nam duze wyzwania zeby zobaczyc czy sobie poradzimy a pozniej nas nagradza,tak zawsze powtarzal moj kochany dziadzius i wierze,ze to tyczy sie tej dziewczyny.
|
|
|