Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-14, 13:47   #544
azakowana
Zakorzenienie

Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V

Cytat:
Napisane przez majeczka_1 Pokaż wiadomość
Mamy salę zamówioną na 13 sierpnia 2011 oby szczęśliwa ta 13-stka była
Majeczka zaraz dopiszę Cię do naszych panien młodych

Cytat:
Napisane przez Atena28 Pokaż wiadomość
Witam Panie
Nareszcie przebrnełam przez te pare stron
Estrella serdeczne gratulacje ...dziewczynki oby tak dalej to i nazwa watku się rozwinie.....
Ja tez jestem raczek - taki z ostatniej jego dekady , wogóle duzo u nas raczków chyba na forum jest z tego co sie zorientowałam...
Elsi nie będę się upierać że to ty byłaś teraz to już sama nie wiem ..tak mi się wydawało a zakupy robiłam wtedy w biedronce na stawkach...
Co do imion dla dzieci to ja mam takie typy :
dla córeczki Wiktoria bądz Weronika
dla synka - Jan, Maciek lub Dawid ...
Ja mam dwa imiona na drugie Katarzyna..z tym też jest anegdota bo mój tatko jak poszedł zgłosić to urzędu i podawał imię i to oczywiście na początku z nerwów i lekkiego oblewania narodzin córci zapomniał jakie miało być, więc spojrzał w kalendarz i tak mu się spodobało Aneta ze zadecydował sam a co by małżonka nie marudziła zbytnio po dłuuuugiej chwili i wytęrzaniu pamięci przypomniał sobie że miałam być Kasia.... W sumie to dobrze się stało bo ja osobiscie nie lubię tego drugiego imienia .....

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

A co do pysznego jedzonka z kurczaczka to ja dzisiaj sałatkę "Gyros" szykuję dla meżulka
My idziemy jutro do teścia na imieniny i właśnie musiałam zrobić dwie michy tej sałatki A nawet nie mogłam spróbować to to warstwowo to zaraz bym jej wygląd popsuła

Cytat:
Napisane przez blancanet Pokaż wiadomość
No to ja teraz zmienię zupełnie temat, myślałyście już jak spędzicie Sylwestra? Dzisiaj obdzwoniłam różne sale i ceny różne są, na dodatek w wielu miejscach jest drożej niż rok temu mimo kryzysu, np. w Impresji jest 400 zł, zdaje sie, że 3 dania gorące zespół Poison z Opatowa, w Pasji 390 zł zespół Riva Band, Magnat Jacentów 350 zł zespół nie pamiętam, w Panoramie najprawdopodobniej nie robią, w Bałtowie jest 400 zł góralska kapela i wiejski stół + stok za 50 zł dla ewentualnych narciarzy tego wieczoru, w Redzie 500 zł gra Sukces, zastanawiam się czy w Pespektywach będzie jakiś Sylwester... może coś słyszałyście, Novum 450 zł ale tam jest dużo dań gorących i 0,7 na parę i szampan jeśli się nie mylę.
My nie cierpimy mężem tego typu imprez więc najprawdopodobniej siądziemy z moimi rodzicami przed telewizorem albo pójdziemy spać -wtedy byłby najpiękniejszy sylwester

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ledwo dziś wstałam, mąż do 12 oglądał "Domino Day" (mnie to jakoś nie kręci...). Co do Sylwestra, to chyba spędzimy go ze znajomymi na imprezie - jakoś takie bale mnie nie kręcą, od czasu, gdy byliśmy na tak "udanym" balu, aż opisano go w Gazecie. Poza tym mój brat ma w Sylwestra właśnie 18te urodziny .
My też oglądaliśmy Domino Day - ja to uwielbiam i oglądamy co roku