Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-14, 18:05   #4311
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dzięki Wam się nakręciłam na zakupy... Moje dzisiejsze zdobycze to koszulka, sweterek i ogrodniczki - wszystko za oszałamiającą cene 1zł/szt A na allegro za 1zł +wysyłka piżamka + 3 body...

Te portasy i bluza z tiggerkiem mi się podobają.

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Ciuchy super pokupowałyscie.Ja myślałam, ze wystarczą same pajacyki i śpioszki a wy jeszcze jakieś koszulki, jeansy i sweterki. Ja na prawde jakaś nie kumata jestem.
Wystarczą w sumie, ale może być chłodno i nie wyjdziemy z maluchem w samym body, a kocykiem po uszy nie przykryjesz, jak macha gołymi łapkami.

Ja zamierzam spacerować, zwłaszcza, że mój mąż będzie pracował 24 na 48h więc zwariuję sama w domu przez dobę. Albo umrę z głodu.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15277767]
A bo to wykręty Jak to moja koleżanka stwierdziła (siedziała 3 lata na macierzyńskim) - nigdy w życiu nie miała tyle czasu na czytanie, co wtedy. I nikt jej nie pomagał Ot, kwestia znakomitej organizacji czasu i np. nieoglądania durnostojek w telewizji, nie łażenia do sąsiadek na ploty o innych sąsiadkach...[/QUOTE] A ja mam wrażenie, że to nie kwestia sąsiadek czy tv, tylko jakiejś ogólnej paniki. Teraz taka moda, że dziecko musi być na widoku 24h, że musi widzieć mamę, a jak nie śpi to trzeba przy nim stać, a jak płacze albo ogólnie jest ożywione, to trzeba je nosić...
Zaglądam czasem na odchowalnię i tam naprawdę dziewczyny nie odstępują swoich pociech na krok. Biorę dziecko do kibelka, jak idą umyć głowę.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora