Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PREZENTY - co i komu kupić na różne okazje (wątek zbiorczy)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2002-12-04, 11:23   #1
guest
Zakorzenienie

PREZENTY - co i komu kupić na różne okazje (wątek zbiorczy)

Zbliżają się święta, a wraz z nimi okres obfitujący w prezenty. Dajemy je i otrzymujemy. Jednak nie zawsze wiemy co może wywołać uśmiech na twarzy obdarowywanego. Stąd pomysł na wątek, w którym możemy zapytać, podpytać, bądź zasugerować co i komu kupić w zależności od okazji

Zapraszam do dyskusji!

[img]icons/icon40.gif[/img]

Otoz stoje przed pewnym dylematem.Mam pewnego kolege.Kupilam mu na gwiazdke pioro,zostalo mi jeszcze troche kasy przeznaczonej na prezent dla niego,a od jego siostry uslyszalam,ze bardzo ucieszyl by sie z ksiazki.
Tylko,z jakiej ksiazki???To jedyny moj znajomy,z ktorego zawsze przechoze takie dylematy- nigdy nie wiem co mu kupic.
Problem w tym,ze jest to czlowiek bardzo powazny i kazdy "jajcarski"prezent typu:torba prezerwatyw w ksztalcie Swietych Mikolajow nie bedzie tu dobrym pomyslem.
Jest typowym intelektualista,stypendys ta i pilnym studentemn ostatniego roku filologii romanskiej.Praktyczny.Za miesiac bierze slub.Nie wiem co jeszcze moeg powiedziec o nim.

Blagam Was kochane,pomozcie mi!!!Rzuccie jakies propozycje dobrych ksiazek z ktorym on bylby zadowolony...

Tamara.

Edytowane przez Anahstasia
Czas edycji: 2007-11-26 o 22:11
guest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując