2009-11-14, 18:50
|
|
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
Napisane przez AgaMili
Czesc  Nie bylo mnie troche i mialam duzo do nadrabiania  .
Sensuel ogromnie wspolczuje Twojej kolezance. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co ona przezywa  .
Alexa trzymaj sie kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze jesli bedziesz optymistycznie nastawiona
OriOri nie rezygnuj ze studiow  Moze jak ochloniesz to spojrzysz na to z innej perspektywy i jakos sie ulozy
A u nas wszystko fajnie. @ mi sie konczy za 3 dni i cos zaczniemy dzialac  . Dzis dostalam prezent od tz "lustrzanke sony alfa 230 "  , poza tym za tydzien przyjezdza do mnie kolezanka z córusia w wieku Milenki na 2 tygodnie   . Jutro jedzemy nareszcie do IKEII  . A wczoraj bylismy w kinie na "2012" baaardzo polecam, trzyma w napieciu tak ze momentami mnie w fotel wgniatało 
|
No to zaczynamy niebawem trzymac za to zeby jak najszybciej sie pojawily 2 kreseczki fajniusio bedziecie mialy jak przyjada do Was goscie ,ja kocham miec towarzystwo a nienawidze byc sama,tez chcialam obejrzec ten film,nawet moj maz go sciagnal ale nie mam odwagi go obejrzec ze wzgledu,ze ja wierze w takie rzeczy co mowia o 2012 i wole sie juz nie stresowac,jak ma byc ten koniec swiata to niech bedzie ,tylko niech tyle tych filmow nie kreca i nie pokazuja bo stresuja niepotzrebnie ludzi
no to malzonek sie wykosztowal dobry mezus,a no i udanych zakupkow tylko nie poszalej za bardzo 
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------
Cytat:
Napisane przez agnieszka09
witam Was dziewczyny
dawnooo mnie tu nie bylo,nawet nie mialam jak tu zagladac(brak laptopa)
ojjjj ale mam do nadrobienia:ehdem: 
czy moze jakies nowe wiesci o zafasolkowanych 
u nas wszystko dobrze,w niedziele tydzien temu bylam na usg.dzidzia sliczna,zdrowiutka
i okazalo sie,ze to DZIEWCZYNKA
bede miala coreczke   :love :
a jak u Was mamusie mam nadzieje,ze wszystko dobrze juz ide nadrabiac
|
No to gratuluje kochaniutka 
ale masz fajnie,ze coreczka,jak ja tez bym chciala miec coreczke,normalnie to jest moje marzenie ja mam skan dopiero 24 i tam moze sie pokaze cos wiecej ,bo ostatnim razem lekarz zagladal i zagladal i nic nie bylo widac ,dopiero pod koniec cos mu tam myknelo pomiedzy nozkami i powiedzial ,ze moze to byc chlopiec ale nie daje nawet 50 % ze wzgledu na to ,ze bardziej mu to wygladalo na pepowine wiec tez jeszcze nic straconego ale superancko masz ,naprawde,ja tu juz od jutra na Twoim miejscu latalabym za rozowymi ciuszkami a jak tam samopoczucie ??? brzusio pewnie rosnie jak na drozdzach 
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------
ENIGMA widze Cie co sie nie pokazujesz 
jak tam zdrowko ,miejmy nadzieje,ze wszystko jest ok daj nam znac
|
|
|