Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-14, 18:50   #2134
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc Nie bylo mnie troche i mialam duzo do nadrabiania.
Sensuel ogromnie wspolczuje Twojej kolezance. Nawet nie potrafie sobie wyobrazic co ona przezywa .
Alexa trzymaj sie kochana, na pewno wszystko bedzie dobrze jesli bedziesz optymistycznie nastawiona
OriOri nie rezygnuj ze studiow Moze jak ochloniesz to spojrzysz na to z innej perspektywy i jakos sie ulozy

A u nas wszystko fajnie. @ mi sie konczy za 3 dni i cos zaczniemy dzialac . Dzis dostalam prezent od tz "lustrzanke sony alfa 230 ", poza tym za tydzien przyjezdza do mnie kolezanka z córusia w wieku Milenki na 2 tygodnie . Jutro jedzemy nareszcie do IKEII. A wczoraj bylismy w kinie na "2012" baaardzo polecam, trzyma w napieciu tak ze momentami mnie w fotel wgniatało
No to zaczynamy niebawem trzymac za to zeby jak najszybciej sie pojawily 2 kreseczki fajniusio bedziecie mialy jak przyjada do Was goscie ,ja kocham miec towarzystwo a nienawidze byc sama,tez chcialam obejrzec ten film,nawet moj maz go sciagnal ale nie mam odwagi go obejrzec ze wzgledu,ze ja wierze w takie rzeczy co mowia o 2012 i wole sie juz nie stresowac,jak ma byc ten koniec swiata to niech bedzie ,tylko niech tyle tych filmow nie kreca i nie pokazuja bo stresuja niepotzrebnie ludzi
no to malzonek sie wykosztowal dobry mezus,a no i udanych zakupkow tylko nie poszalej za bardzo

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
witam Was dziewczyny
dawnooo mnie tu nie bylo,nawet nie mialam jak tu zagladac(brak laptopa)
ojjjj ale mam do nadrobienia:ehdem:
czy moze jakies nowe wiesci o zafasolkowanych

u nas wszystko dobrze,w niedziele tydzien temu bylam na usg.dzidzia sliczna,zdrowiutka
i okazalo sie,ze to DZIEWCZYNKA
bede miala coreczke:love :

a jak u Was mamusie mam nadzieje,ze wszystko dobrze juz ide nadrabiac
No to gratuluje kochaniutka
ale masz fajnie,ze coreczka,jak ja tez bym chciala miec coreczke,normalnie to jest moje marzenie ja mam skan dopiero 24 i tam moze sie pokaze cos wiecej ,bo ostatnim razem lekarz zagladal i zagladal i nic nie bylo widac ,dopiero pod koniec cos mu tam myknelo pomiedzy nozkami i powiedzial ,ze moze to byc chlopiec ale nie daje nawet 50 % ze wzgledu na to ,ze bardziej mu to wygladalo na pepowine wiec tez jeszcze nic straconego ale superancko masz ,naprawde,ja tu juz od jutra na Twoim miejscu latalabym za rozowymi ciuszkami a jak tam samopoczucie ??? brzusio pewnie rosnie jak na drozdzach

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

ENIGMA widze Cie co sie nie pokazujesz
jak tam zdrowko ,miejmy nadzieje,ze wszystko jest ok daj nam znac
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora