Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-14, 20:06   #2912
Copykat
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Cytat:
Napisane przez blackcoffee Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny Kiedyś tu zaglądałam, ale trochę czasu już minęło... ostatnio znowu zaczęłam odwiedzać wizaż i pomyślałam, że do Was wrócę

Pauluniu, całe szczęście, że zakończyłaś tamtą sprawę z byłym.. wiem jak mogą skończyć się takie sytuacje, kiedy zostaje sentyment. Można zrobić dużo głupich rzeczy sama ostatnio przechodziłam coś podobnego i na szczęście w porę się opamiętałam i uświadomiłam sobie jakiego cudownego mam TŻ i jak mogłam go skrzywdzić! Teraz jestem szczęśliwa i uprzytomniona

Irmandara, gratuluję! przede mną w tym roku kolejny licencjat do napisania (jedne studia zrobiłam w zeszlym roku), a za rok magisterka na drugich tylko ze mną jest taki problem, że wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i przed terminem nie śpię po nocach, wpadam w jakieś histerie itd. nic nie może być na spokojnie

Obecnie siedzę w domu na zwolnieniu, bo niestety rozłożyłam się porządnie i muszę leżeć i leżeć... a że nie lubię "nicnierobienia", to robię się już troszkę nerwowa po dwóch dniach wolnego w ramach relaksu idę do wanny na pięknie pachnącą kąpiel

miłej soboty!
Witaj z powrotem
Ja właśnie wróciłam z pracy i planuję spędzić sobotni wieczór przed TV strasznie się rozleniwiłam ostatnio

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora