Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-14, 21:11   #2161
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ZEBERKO moze uCiebie to akurat geny.jak tak to nic Ci nie pomoze
ale i tak smaruj sie aby jednak zapobiegac nastepnym.a tez dobrze bedzie jak po kapileli jak jeszcze jestes w wannie to wmasuj oliwke.slocz lekko lepki fluid.wytrzyj sie recznikiem i wklep mazidlo jakie stosujeszmoze pomoze.ja tak robilam jak mialam problem wczesniej z sucha skora

ALEXA o taaaaaa relax i wypoczywanie.

a jak u Was z kupowaniem dla malenstw ciuszkow i rzeczy
ja ostatnio jezdze od sklepu do sklepu i rzucam sie jak jakas oblakana:brzydal :
No ja w sumie kupilam ale tylko doslownie pare rzeczy body kilka par,skarpetuszki itakie 3 kompleciki,oczywiscie wszystko kolor UNISEX ja sie troszke balam i powiem szczerze ,ze boje nadal kupowac sie ciuszki bo u mnie to tak naprawde nie wiadomo co i jak ale teraz po tym skanie 24 obiecalam sobie,ze jak bedzie wszystko ok z moim malenstwem to ruszam na zakupy musze tylko sprawdzic raz jeszcze czy dzidziulek zdrowo rosnie ,wogole teraz bede miala ten skan a juz dostalam nastepnego apoitmenta na 1 grudnia i na nastepny na 5 styczen ja sie bardzo z tego ciesze bo bede mogla czesciej podejrzej moje malenstwo
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora