Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - studniówka 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 12:23   #8
k4rotk4
Rozeznanie

Dot.: studniówka 2010

Cytat:
Napisane przez vanilakatrine Pokaż wiadomość
wielkie dzięki Dziewczyny teraz już mam bardziej sprecyzowane czego chce jeśli szukacie pomysłów na kroje to na stronie http://www.etsy.com/category/clothing/dress/formal
jest ich mnóstwo

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

męczy mnie teraz inna kwestia, mianowicie jakie dodatki będą pasowały do granatowej lub fioletowej sukienki? a może jednak szara? czy buty torebka i biżuteria musza mieć ta samą tonacje kolorystyczną czy można to rozdzielić na buty &torebka w jednym i biżuterie w innym?
więc. Bardzo często dziewczyny łączą fiolet ze srebrem, ale sądzę, że czarne też będą pasowały. Jeśli chodzi o granat to w tym wypadku jak dla mnie tylko czarne. Granat z czernią zawsze wygląda klasycznie. Przy takim doborze dodatków, masz pewnosć, że nie zaliczysz gafy i że wszytsko będzie ze sobą współgrało. wg mnie to własnie granatowy jest bezpieczniejszym kolorem, no i modniejszym Możesz też do granatu dobrać srebrną biżuterie. Postawiłabym raczej na pierścionek, z ciut większym oczkiem.(np w kolorze sukienki)
Co do szarości, tutaj również stawiam na czarne dodatki. Jeśli dodałabyś iunny kolor ,do szarego, zgubiłby się. Widać byłoby tylko dodatki. Oczywiście jeśli chcesz możesz połaćzyć go z czerwienią , tylko licz się z tym, że to dodatki będą grały pierwszze skrzypce.
Co do ostatniego pytania.. to buty i torebka wcale nie muszą być w jednym kolorze. To już zależy od Twojej właśnej woli.
Mam nadzieję, ze pomogłam poraz drugi pozdrawiam

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując