2009-11-15, 19:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Ubranko na zimę dla troszkę większego pieska.
Cześć wam
Może mi troszke pomożecie, na coś naprowadzicie..
Mam pieska - charta angielskiego, nie jest to przecież duży pies! raczej średni w kierunku małego A na jego wymiary nie ma żadnych ubranek na zimę! Przecież ten piesek jest chudziutki, ma króciutką sierść, gdzieniegdzie to w ogole nie ma! np na brzuszku. To chyba o wiele bardziej potrzebuje ubrania niż taki york który ma kupe siersci a oferta kubraczków dla niego jest oooogroooomna, mozna przebierać i przebierać.
Mój piesek juz kolejny rok łazi w przymałym kubraku, juz pozszywanym, który jakos wyjąktowo udalo mi sie dorwać w sklepie, bo byl jedyny egzemplarz, mozna sie domyslić że o walorach estetycznych mozna pomarzyć!
Już sie wkurzam szukam i szukam na stronach internetowych i najwiekszy rozmiar to jakieś 48 cm(i to i tak rzadko i nie są za ładne ) a moj ma ok 55 Dlaczego moj pies jest dyskryminowany?
Może gdzieś coś widzialyście jakieś większe rozmiary?
Marzy mi sie taka sliczna brązowa kurteczka zakończona puszkiem i z kapturkiem Ale to tylko marzenia, cud jak znajde zwykle palto:/ Znalazłam na allegro 2, ale są ookropne;p to juz lepsze to co ma.
A może krawcowa by to uszyła? Tylko ja nawet dla siebie nie moge znaleźć krawcowej ktora robi cos wiecej oprocz skrócenia spodni i wszycia zamka Moze macie jakieś takie.. szablony..czy coś.. żeby bylo wiadomo jak to uszyć..?
Naprowadźcie mnie jakoś, żeby mój piesek miał wkońcu cieple ubranko!
Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-11-15 o 20:18
|
|
|