2009-11-16, 12:16
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: czym naprawić brzydki, ciemny kolor po farbowaniu Wellatonem średnim blondem?
Cytat:
Napisane przez jucha
Dziewczyny pomóżcie
w sob. 07.11 położyłam farbę Wellaton średni blond i włosy wyszły mi baaardzo ciemny zimny brąz - są okropne!!!!!!!!!!!!!
moje naturalne to średni blond, trzymałam tak jak zalecał producent
nie chcę długo chodzić z tak ciemnymi włosami, bo wyglądam bardzo smutno 
mogę poratować się teraz jakimś szamponem, szamponetką, żeby mieć średni blond tak jak zamierzałam? wyjdzie mi coś w ogóle szamponetką po tak ciemnej farbie? czy kolejna farba jest tu konieczna?
już o wiele ładniejszy efekt miałam po Palette średni blond, ale Wellaton wydawał mi się lepszy i skusiłam się...niepotrzebnie
pomóżcie proszę !
|
miałam identyczny problem z pół roku temu... no ja na szczęście nie wyglądałam tak źle w ciemnych, ale nie chciałam takich
myłam częściej głowę i do każdego mycia obowiązkowo odżywka (nie dość, że odzywiam włosy to zauważyłam jakby bardziej wtedy farba spływała...)
pocieszę Cię, że po jakiś 2 tygodniach miałam już dużo jaśniejsze włosy. niestety dalej nie średni blond, więc jeżeli CI zależy na takim to zafarbuj ponownie za jakieś 2 tygodnie żeby krótko mówiąc nie zabić swoich włosków.
bynajmniej ≠ przynajmniej!
|
|
|