Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-16, 13:40   #114
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość

Gdzie jest Kaska Contaxowa?
Kasia ma się dobrze

Magdo, niewesoła historia Czy komuś w okolicy też tak zniszczyli dom czy tylko Wam?

Margotko, Endżi, ja ostatnio skusiłam się na landrynkowego diora High Shine klik Rewelacyjna pomadka o supoer własciwościach ochronnych Bardzo podobna do tej nowej kisskiss.

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Co do Sephory-ode mnie nigdy nie wymagali pokazania smsa,wystarczyło,że mówiłam o dostaniu takiego.Może dlatego,że mam ich kartę
W sephorze przy empiku w Gdańsku nie chcą smsa. Wszędzie indziej każą pokazać. A na Matarni to już wogóle masakra. Pamiętam jak wszedzie była poromocja na Guerlaina 30% a tam Panie twierdziły, że jest tylko na perfumy i odmówiły sprzedaży kolorówki w promocji Musiałam jechać do Wrzeszcza i tam Pani były wielce zdziwione, że tak mnie potraktowano na Matarnii. Wnerwia mnie ta rozbieżność (

Ja mam nerwa strasznego Az dostałam dzisiaj bóli brzucha. Musiałam oznajmić szefowej, że nie bedzie mnie w pracy do środy bo dziecko musi jeszcze w domu zostać. I tak powinnam być z nim do końca tygodnia na zwolnieniu ale nie mogę no.

Wogóle nie choruję, nie chodze na opieke na dziecko a kiedy zdarzy się coś raz w roku a nawet rzadziej, bo moje dziecie w zeszłym roku nie opuściło ani jednego dnia w szkole to mnie mrozi przez słuchawkę ten obrażony ton. Mało tego, wymysla z mojej działki jakieś sprawy dawno zakończone, angażauje w to moje koleżanki i jeszcze wszyscy w koło muszą latać na wysokości lamperii "za kare".

Wiem, że powinnam to olać bo dziecko jest najważniejsze ale strasznie się tym wszystkim przejmuję.
tymena jest offline Zgłoś do moderatora