Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-16, 18:19   #2893
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
.
My tez mamy takie swiatelko i jest super Nie musze szukac kontaktu i rozswietlac calego mieszkania
Jakiego notebooka dostalas??? Moze i ja kupie takie male cudo
To swiatelko jest super jak mowisz! nawet nie myslalam ze takie male cus moze tyle szczescia i radosc idac za grosze~!!!

Moj D ma Dell'a bo chorowal na niego bardzo "mocny" komp jesli chodzi o sprzet - mozna na nim grac i szalec i wszystkie gry pociagnie jak nic, ale taki chcial....

Ja dostalam Sony Vaio ale nie klasyczny 4:3 tylko taki panoramiczny z ekranem 16:9 boski! a wczoraj ten maly 10" tez Sony Vaio - i jak zawsze bylam zwolenniczka czarnych eventualnie srebnych (bo ten duzy 16:9 mam srebrny) tak maly jest bialy i jest boski! taki malusi ale jaki poreczny obiecuje fotki wkleic moich lampek, lampki na czujnik, tych ala swieczek no i kompa oczywiscie jak tyko rozpakuje... moze dzis choc ciagle w pracy siedze maz nadgodziny i czekam az mnie odbierze....

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Mishoko - widzialam twoja farme na FB...jeeeny jakie sliczne roslinki, a jak szybko rosna!!!
Dzieki ja wole nawet ja od tego Farm Ville ale dawno nie zagladalam

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Zanka, śliczne zdjęcia, bardzo ładnie wyglądasz no i jak schudłaś!!

zaraz idę uczyć angola gimnazjalistę, a potem spędzam wieczór z mężem no i pakuje się do szpitala....jutro o 8 mam być w Izbie Przyjęć. Trzymajcie w srodę kciuki dziewczyny moje kochane, żeby udało się choć trochę tą przegrodę w macicy usunąć żebym nie poszłą na marne do szpitala
Alunia bedzie ok, jak my wszystkie trzymamy kciuki to musi byc ! tylko pisz potem szybko co i jak i ze jest w porzadku!

Zanka wygladasz super, normalnie nie wierze ze schudlas tylko 22 kilo jak dla mnie conajmniej ze 30 bosko i jak Domi pisala super grzyweczka

Domis wozek fajny wreszcie mialam czas poogladac...

Elunia dziekuje za troske - Ty wiesz co i jak..... pisalam na gg, dziekuje za wszystko