Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-16, 23:19   #2247
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

dzisiaj ok ;-) spedzam duzo czasu z rodzina i wsrod znajomych ;-) bylam w UP bo mam tam znajomą i jak nie znajde nic to sie u nich zarejestruje, może jakiś staż, cokolwiek. Mam takie napady ze mysle co sie z nim dzieje itp, czy jest dalej w tym szpitalu czy nie ale potem dochodzi do mnie ze nie powinno mnie to interesowac. Bede musiala zmienic jeszcze nr komorki i jakoś to będzie...staram sie nie pokazywac na zewnatrz ale środek mam taki strasznie rozdardy no ale to wszystko jest na świeżo. Musze podnieść głowę do gory i iść przed siebie ;-) w koncu tego kwiatu to pol swiatu ;-) kiedyś trafie na ksiecia z bajki ktory bedzie nosil mnie na rekach no nie??? ;-)

Z racji tego ze popsul mi moja 100dniowke chce ja odrobić ;-) przyjaciolka ma chlopaka w technikum wiec on ma teraz 100dniowke i powiedziala ze nie ma bata ona mnie wkręca i muszę odrobić to co straciłam ;-)
Oczywiscie w sobote już mnie wyciąga na miasto zebym się rozerwała ;-) także nie jest tak źle ;-) chyba nawet skorzystam z jej zaproszenia ;-)
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora