Witam!
Kilka informacji z wczorajszego zebrania
-za złożenie zamówienia w katalogu 1/2010 na kwotę 150zł dostajemy krem modelujący sylwetkę z anew za symboliczną złotówkę
-za złożenie zamówienia w katalogu 2/2010 na kwotę 150zł dostajemy kosmetyczkę z akcesoriami do paznokci (taka czarna pikowana była bodaj za 19,90 za zakupy na jakąś kwotę z katalogu) i do tego tylko teraz nie wiem czy dobrze zapamiętałam krem do skórek?
- OMS-ki aż sie prosiły o kupowanie tych serduszek usb, pytały kto nie zamówił i obiecały zrobić korekty w zamówieniach jesli ktoś chce (jak to juz było wspomniane)
- zegarek eternal love bardzo mi się podobał, ładnie błyszczą te cyrkonie, pasek, miałam wrazenie ze materiałowy tez połyskiwałw swietle, za tą cene sie opłaca, oby był trwały

- wyżej wspomniane serduszko usb duże, ciężkie na pewno nie do noszenia, ale wygląda według mnie bardzo ładnie, ciesze się że zamówiłam, na prezent idealne.
- płyn do kapieli z tylnej okładki 17 katalogu pachnie bosko

- zapach unscripted rozwija sie podobnie jak crisp forest... wyszułam cos pomiędzy sosną i tują ;P
- bloom cóz zapach kwiatowy... nie dla mnie
- absynthe męski BOSKI!!!
- podobno akcja z produktami za 7zł/7,5zł ma trwać dłużej niż do końca roku... co będzie nie wiadomo
- a o powrocie nowej ty OMS wyraziła się tak; jesli dostaniecie ja wraz z zamówieniem z 16 katalogu znaczy że wróciła na dobre