Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-17, 14:57   #431
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Witam
Kurcze nie mam neta jeszcze w domku.
Ale juz prawie chatka ogarnieta to niedlugo postaram sie fotki cyknac...

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Mi też się w końcu udało dostać umowę o pracę Na razie na rok
super Gratki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a ja mam zapalenie oskrzeli chyba sie normalnie zalame...dzis mialam isc pierwszy dzien ale zaraz po wizycie u lekarza polecialam do "szefowej" i zanioslam jej takie zaswiadczenie od lekarza ze jestem chora i na szczescie moge spokojnie zaczac prace jak bede zdrowa. A w czwartek ide na kontrole i mam dostac skierowanie na badania min. czy nie mam astmy
ale z Ciebie chorowity Koteczek
Zdroweczka Kochana i zeby to nie byla astma

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a kiziu - miziu - nareszcie było

urządzanie gniazdka - fajna rzecz

a jutro z Agatką idziemy na szczepienie i ja już mam stresy - jak to zniesie i jakie będzie mieć reakcje poszczepienne
trzymajta kciuki

no fajnie to by bylo jakby to bylo moje gniazdko i bym mogla po swojemu wszystko zrobic... ale i tak jest ok podoba mi sie

I jak po szczepieniu?? Agatka pewnie byla dzielna i spokojnie to przyjela

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
ale kupilam sobie pare sexy tuniczek i getry oraz spodnie rurki z materialu
Weronika lezy w lezaczku i bawi sie ksiazeczka-wstawie potem pare fotek tylko bateria sie naladuje bo padla.....aaa i udalo mi sie wreszcie uchwycic usmiech mojego smieszkaa zawsze jak chcialam cyknac to zanim aparat zrobil to ona juz sie nie smiala
z checia zobacze te sexy tuniczki i reszte zdobyczy
za mala to nie nadazysz

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Ale ja w dobrym humorze, bo mąż mnie wczoraj przeprosił, a dzisiaj byliśmy na zakupach ubraniowych dla całej naszej trójki. Kupiłam sobie sweterek w Orsayu za 39,90 zł, 2 t-shirty w Camaieu za 29,90 i 39,90 zł, a w Terranovie tuniczko - sweter na krótki rękaw za 49,90 zł, mąż ma nowe buty i t-shirt, a synek pajacyki, kaftaniki, śpioszki, bodziaki i śliniaki jutro jeszcze idę z mamą kupić sobie jakieś jeansy.
no wkoncu! sie opamietal...
to wrzuc fotki zakupkow

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Jak jeszcze nie macie dość to wrzucam fociaki z niedzielnego spaceru z innymi BOSkościami A jak macie dość to powiedzcie Ostatnie zdjęcie to zalewik koło nas
pewnie ze nie mamy dosc... toc to sama przyjemnosc ogladac Twojego kawalera
ladnie tam nad zalewem

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
pisze jedna reka bo usypiam mala -biedna goraczka ma
oto moj maly smieszek i w powaznej wersji
dla Weroniczki i duzioooo zdrowka...
Kochana jest

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Już schodzą

Podejrzewam, że organizm był oslabiony i dlatego wyszły. Pierw małe przeziębienie a dziś dostałam nieszczęsnej @ a mialam nadzieje, ze już nie przyjdzie.
to super ze schodza
zeby nastepnym razem juz nie porzyszla

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
troche mi przykro ze nie poszlam do pracy od tego tygodnia ale z drugiej strony mam czas zeby sie troche pouczyc i przygotowac do tego co mnie bedzie czekac bo dostalam materialy zeby nie isc zupelnie zielona ktoras a Was pytala co to za praca - jest to praca w PZU i troche jestem przerazona bo nigdy nie mialam do czynienia z ubezpieczeniami no i troche sie stresuje czy dam sobie rade

poza tym lekko zmolestowalam dzis malzona i zadzwonil do tej agencji w ktorej byl w piatek na rozmowie i prace i dowiedzial sie ze pomyslnie przeszedl pierwszy test i teraz agencja cos tam negocjuje z ta firma w ktorej ma byc praca i datego jeszcze do Tzta nie dzwonili i teraz jestesmy juz troche spokojniejsi bo myslelismy ze wogole go odrzucli uff
to ja pytalam Fajnie w PZU na pewno dasz sobie rade te "wolne" wykorzystaj na przyuczanie
za malza

p.s musialam pousuwac emotki...