Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-17, 14:19   #433
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

witam

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Hej

no to super sprawa z ta chusta -masz racje lepiej w chuscie niz wozek taszczyc

a jak tam kiziu miziu sie podobalo??

trzymam kciuki za Agatke zeby nie bolalo
dzięki
kiziu-miziu pierwsze hmmm, troche bolesne, ale następne już z żelem intymnym...mmmm, superkowo

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Heloł. Długo mnie nie było. Jak ja za tym forum tęsknię...szok, że też w tej mojej cholernej pracy zawsze muszą coś namotać
Poza tym ok, tylko głodna ciągle jestem w przyszłym tygodniu jadę do gina, minie trzeci trymestr i mam nadzieję, że ćwiczyć już będę mogła bo rozleniwiłam się na maxa i normalnie mnie to przeraża. Chodzimy wprawdzie z mężem na spacery, no, ale to nie to samo

w sobotę chyba na zakupy się wybiorę to może coś zakupię, chciałabym dzianinową sukienkę, ale nie ciążówkę, tylko taką normalną i może jakieś buciory, na "księżyc w nowiu" nie wiem czy pojadę bo nie wiem czy nie za dużo narodu tam będzie a ja w sumie raczej pustki w kinie wolę...zobaczę jeszcze.

trzymam, aż paluchy mnie bolą

ja wreszcie wracam na treningi po ciąży wiec wiem co czujesz, tylko, ze ja całą ciążę cwiczyłam gimnastyke dla ciężarówek i basen

dzięki za kciukasy

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Ale ja w dobrym humorze, bo mąż mnie wczoraj przeprosił, a dzisiaj byliśmy na zakupach ubraniowych dla całej naszej trójki. Kupiłam sobie sweterek w Orsayu za 39,90 zł, 2 t-shirty w Camaieu za 29,90 i 39,90 zł, a w Terranovie tuniczko - sweter na krótki rękaw za 49,90 zł, mąż ma nowe buty i t-shirt, a synek pajacyki, kaftaniki, śpioszki, bodziaki i śliniaki jutro jeszcze idę z mamą kupić sobie jakieś jeansy.

ad. 1 na szczęście już nie trzeba
ad. 2 za bezbolesne i bezproblemowe szczepienia
no to ma szczęście ten Twój mąż
za to ja sie ze swoim troche poprzytkałam
i dzięki za kciuki

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Jak jeszcze nie macie dość to wrzucam fociaki z niedzielnego spaceru z innymi BOSkościami A jak macie dość to powiedzcie Ostatnie zdjęcie to zalewik koło nas
szalejący stworek

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
hejpisze jedna reka bo usypiam mala -biedna goraczka ma
oto moj maly smieszek i w powaznej wersji
w
śliczna Twoja córcia

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Cześć Małpiatki Wita was prawie zdrowa Izunia
W szkole byłam- fajnie było Jedna babka zwlniła mnie wcześniej bo stwierdziła ze kiepsko wyglądam i mam jechać odpocząć Hehe wątpliwy był to komplement ale naprawdę czułam się rozbita

Teraz troszkę lepiej jest ale mam kupę projektów do zrobienia-jakieś dwie prezentacje i takie tam. A leń zagościł w mojej chałupce
Mąż sprzątnął przedpokój, ja wczoraj w lidlu zaopatrzyłam się w super blachy do pizzy (16,99 za dwie blaszki z uchwytami tak by móc piec dwie pizze na cienkim cieście równocześnie; drugi zakup to blacha do lasagne, zapiekanek albo po prostu do ciasta)nabyłam też jeansy i odebrałam zamówienie w mojej aptece ("dbam o zdrowie"-najtansze apteki a jeszcze kiedy zamawiacie przez internet i odbieracie na miejscu jest jeszcze taniej).

A teraz umieram z powodu okresu- nienawidzę być kobietą w "te dni". Zwłaszcza że dzisiaj trening a na białych gaciach każda wpadka byłaby od razu widoczna
będziesz wypieki na maksa rtaaak ąż do bolu znam ten problem z bobić ??
znam do bólu problem z białymi gaciami na treningu - oby jak najmniej wpadek

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Witam
Kurcze nie mam neta jeszcze w domku.
Ale juz prawie chatka ogarnieta to niedlugo postaram sie fotki cyknac...

no fajnie to by bylo jakby to bylo moje gniazdko i bym mogla po swojemu wszystko zrobic... ale i tak jest ok podoba mi sie

I jak po szczepieniu?? Agatka pewnie byla dzielna i spokojnie to przyjela

..
ale najważniejsze, ze zawsze coś mozeszzrobić

a Agatka popłakała, ale potem jej przeszło no i teraz śpi w chuście
mam nadzieje, ze nie będzie innych objawów poza marudzeniem

buziaki

zmykam bo przyszedł mężul, ciekawe czy dalej się przytykamy
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora