2006-03-27, 21:22
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa Wizażanka prosi o radę :D :*
Cytat:
|
Napisane przez Kalex
jesli chcesz bardzo odzywic włoski to polecam, zachwalana juz wielokrotnie na wizazu, maseczke do wlosow WAX (dla Ciebie bylaby to Wax do wloskow jasnych) - do kupienia w aptece (koszt to 18-20 zl za 240g). Ja ja nakladam teraz tylko raz w tygodniu na 15 lub jesli mam czas to 30 minut, owijam folia, podsuszam chwile suszarka, owijam recznikiem i znow podsuszam i z takim pieknym turbanem chodze po domku  a potem zmywam. Wloski sa nie tylko pieknie odzywione, ale tez ładnie blyszcza i szybciej mi rosna
info o tej maseczce znajdziesz tutaj:
www.wax.com.pl
Pozdrawiam! 
|
Zgodzę się Wax jest cudowny , choc troszke sie trzeba napracowac i cierpliwośc tez sie przyda.
Jesli masz włosy przetłuszczające się polecam kosmetyki raczej apteczne ( szampony ) takie jak Seboradin Niger ( choc w naturze jest tez dostępny) . Z przetłuszczaniem sobie poradzi po kilku myciach , ale przyda się po nim dobra odżywka, bo ma tendencję do suszenia i splątywania ( ale jeśli użyjesz odzywki problem znika.)..Zalezy Ci na kosmetykch do blond włosów, więc ja polecałabym taką kombinację : Seboradin Niger +zwykła drogeryjna odzywka specjalnie do blondów np Pantene.Odzywke jednak nakładaj nie od samej skóry głowy ( unikniesz mozliwości przetłuszczenia) ale kilka cm od góry
|
|
|