Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-17, 16:45   #193
19czarna87
Raczkowanie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

Cytat:
Napisane przez RosjaRosja Pokaż wiadomość
No pewnie, jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz

19czarna87:
Napewno są różne opinie. Myślę, że tak w każdym biurze i wszytsko zależy od opiekunów. Nigdy nie wiadomo na cos ię trafi przecież. Tylko ja poprostu tyle poczytałam i wywnioskowałam, że muszę, koniecznie jechać z Orlando. Jja nie ukrywam, że chciałabym mieć luz (Kto by nie chciał?). Na wizażu każdy kto jechał był zadowolony Pozostanę przy swojej opini.

Jak w zeszłym roku planowałam wyjazd do Lloret, to właśnie chciałam olimp. Cena była naprawdę super i do tego jeszcze te wycieczki do Monaco i Wenecji. No raj! Ale jak sobie poczytałam, co tam się robi, to mi się odechciało. A na disco-disco wpuszcają od 16, której nie miałam. Chyba nie byłam dojrzała na alkohol i fajki. Więc nie było sensu. Teraz jadę napewno

Poporstu zyje juz wakacjami.

PRAWDA. Wszystko zależy od ekipy i opiekunów. Nie da się tego przeskoczyć.
Właśnie też słyszałam Olimp znany jest z luzu, ale niektóre akcje o których wiem, zniechęciły mnie 100procentowo. Luzik fajnie, ale bez przesady. ;D
Może być miło, ale i bezpiecznie.
Chyba "zdziadziało" mi podejście, bo jeszcze niedawno sama patrzyłam jak pojechać, żeby mieć święty spokój. :P haha,
ja 2lata temu wybrałam tourClub i nie żałuje. W ogóle się nie nudziliśmy: wycieczki do Monaco i wenecji, do tego nurkowanie, deska. Ogólnie aktywny wypoczynek. Obowiązkowo będziecie musiały się podzielić wrażeniami z "Orlandowego Lloret"