2009-11-17, 20:36
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Witajcie ponownie Jakiś czas już tu nie pisałam. Jakoś chyba nie szczególnie fajnie mi się rozgrzebywało rany po tym rozstaniu. Ale ja nie o tym. Od jakiegoś czasu biegam, tak dla siebie, trochę w ramach postanowień ( taki wątek nowy, może widziałyście ) i spotkałam takiego dawnego kolegę. Matko! Co za szok. Dziś znów biegał i prosił o telefon - nie dałam. Szczerze mówiąc, myślałam, że nie zwracam uwagi takich facetów!! Wcześniej rozmawiałam z nim, dziś nie pamięta, co robię, gdzie i czy studiuję, ręce to miał całe brudne, bo lubi naprawiać samochody. Absolutnie nie mam nic przeciwko mechanikom samochodowym, ale można rękawice nałożyć lub dokładnie ręce wyszorować!! Non stop gadał o tych swoich skuterach, ogląda się za samochodami...A już nawet nie idealizując mojego byłego, ale on był inny. Był po dobrym liceum, poszedł na ścisły kierunek studiów, kochał fizykę, słuchał mnie zawsze, udzielał się w sportach, miał pasję i był tak cholernie inteligentny, co na mnie mega działało. Jego higiena, dzięki temu nasze życie intymne było po prostu cudowne Czy ja już nigdy nie spotkam takiego inteligentnego faceta?? Nie sądziłam, że powrót do "randek" będzie taki szokujący. Chyba wolę być sama!
Swoja drogą, zauważyłam, że jak coś się dzieje, to od razu mam ochote tu napisać do Was. Jestem uzależniona od wizażu