2009-11-18, 18:05
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chlopak nie chce sie ze mna kochac...
Cytat:
Napisane przez madleine12
Pisze poniewaz chcialabym zeby ktos spojrzal na moj problem obiektywnie.wiem ze jest mnostwo takich watkow ale przeciez kazdy problem jest inny.Jestem prawie 3 lata ze swoim chlopakiem,nigdy nie uprawialismy seksu klasycznego.On jest moim pierwszym partnerem,a ja dla niego kolejna partnerka.Na poczatku zwiazku bylismy chetni do tego ale potem on zawsze sie wycofywal.Zawsze szukal sobie jakis wymowej typu:wpadniemy,nieodpowie dnie miejsce.Bralam tabletki ale wtedy znalazl sobie wymowke ze nie pasuje mu miejsce.Mamy po 20 lat od pazdziernika mieszkam sama,warunki wiec idealne.Rozmawialismy o tym mnostwo razy i za kazdym razem slysze nastepnym razem to sie zmieni,po czym gdy przychodzi co do czego wycofuje sie.Sex oralny uprawialismy bardzo czesto,wiec naprawde nie wiem o co chodzi.Licze na wasze porady...
|
Skoro nie ma seksu, to jakie są między Wami formy okazywania sobie bliskości, uczucia, pożądania? Całujecie się, tulicie, ocieracie...? Jak wygląda ten seks oralny - kto go inicjuje, kto kogo częściej pieści? Czy była chociaż jedna rozmowa WPROST na ten temat - że masz już dosyć, niepokoisz się i dziwisz?
Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-11-18 o 18:07
|
|
|