Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osoby piszące normalnym językiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-19, 00:42   #5
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Osoby piszące normalnym językiem

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość

Autorko, wlasnie sie z inną wizażanką zastanawiamy...co to znaczy "picie z dziubków" (jesli juz piszemy normalnym językiem, to jesli chodzi o taki dziobek o którym myślę, to nie pisze się to przez " Ó" ??)
No i od razu wpadka! Aż sprawdziłam w Atlasie ptaków, już nie zastanawiajcie się, nie miałam na myśli żadnych subiektywnych DZIUBKÓW, ale jedynie poprawnych dziÓbków.
Kurczę.

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ale przecież na każdym wątku społecznościowym prędzej czy później wytworzy się coś, co przez osoby nieudzielające się tam będzie postrzegane jako kółeczko wzajemnej adoracji Tutaj, jeżeli wątek się przyjmie, również.

Nie rozumiem chyba za bardzo co Cię tak drażni. Zostałaś niemiło potraktowana, jak się chciałaś do jakiegoś wątku dołączyć?
Może i masz rację, celowo przesadziłam z określeniem swojego stanowiska, żeby wyraźniej było widać, o co chodzi.
Absolutnie nie mogę powiedzieć, żebym została gdziekolwiek niemile potraktowana, może, co najwyżej nie tak, jak traktuje się inne uczestniczki (słaby odzew na posty).
Liczę się z tym, że moje zdanie będzie krytykowane.
Liczę jednak i na to również, że znajdzie się ktoś, kto myśli podobnie.
Żeby było jasne, nie czuję się skrzywdzona, źle potraktowana itd.
Powinnam dodać, że zależy mi na poznawaniu osób nie tylko z mojego kręgu zainteresowań.
Ciekawa byłam, co z tego wyniknie.
Najdotkliwsze w kółku adoracji jest dla mnie to, że właściwie wystarcza, żeby tylko pokazać lub lub i wszystkim jest fajnie. Wszystkim? Mnie nie.
Nudy, panie.
Oczywiście, na wątku, plotkowym szczególnie, jest się dla przyjemności, ja jednak szukam osób, które wypowiedź traktują, ja wiem jak to określić? Starannie.
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując