Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 07:53   #3670
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Hej spiochy moje kochane!!
A tu juz wreszcie upragniony piateczek!
Ja ostatnio spie jak kamien i nie moge sie rano docucic, masakra jakas, pote caly dzien chodze nieprzytoimna, boje sie , ze w pracy zaczna cos podejrzewac, bo ja zawsze pelna energii. Dzis przed zasnieciem bardzo bolalo mnie podbrzusze- prwy jajnik mnie klul, a teraz kluje mnie bardziej z lewej strony i tak jakbym miala kolke, az sie musze zgiac z bolu. Troche mnie to martwi...Carol, ItaKasia a wy jak macie? I piersi dzisiaj nie bola jak na razie, choc mi sie ciagle wydaje ze pelniejsze... W ogole to pomyslicie , ze jestem walnieta, ale kupilam sobie jeszcze jeden test ten z indykatorem tygodni, zeby zobaczyc w ten sposob czy mi rosnie hcg...w zeszly czwartek pokazal ten tezt 2-3 tydzien, wiec teraz powinien pokazac 3+.....no zobaczymy. Ale na szczescie weekend.

A wy dziewczyki forumowe, jakie plany na ten szary jesienny weekend? Jakies pomysly zaczarowania pogody??

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora