Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 07:36   #265
lesyeux
Zadomowienie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopdonieństwo. Zbiorczy, cz.6

Cytat:
Napisane przez madziulekk Pokaż wiadomość
właśnie z tymi testami różnie bywa ...

a najlepsze są testy z krwi beta HCG tyle, że też najbezpieczniej wykonać go w terminie, kiedy powinna pojawić się @

ja właśnie w tym cyklu zupełnie inaczej sie czuje niż zwykla, wczoraj wieczorem miałam nudności, śmierdziło mi jedzenie ale przede wszystkim ból piersi, podbrzusza i zgaga, która niestety też mi towarzyszyła w pierwszej ciąży

trzymam kciuki za wszystkie staraczki
też tak uważam testy sikane są niezbyt wiarygodne! koleżanka robiła 4 testy, i 3 pokazywały jej brak a 1 pokazał jej ciaże... wiec jest tu jakaś rozbieżnośći okazalo sie ze jest w ciaży
. mam podjeta decyzje dnia ok. 4 GRUDNIA lece robic TEST Z KRWI HCG i co to sie idzie do każdego jednego rabolatorium i im mówię ze chce sobie zrobic test z krwi na ptwierdzenie lub nie ciaży ? tak?
  • a mnie piersi nie bolą, kazda bolą a mnie nie
Dzisiaj czuje sie tylko spuchnięta, od tej czekolady...... JAK WIELKI SŁOŃ. jeszcze jutro do pracy.

a właśnie Kochane , bo ja sobie dorabiam na weekendy w centrum handlowymtak na jakieś ubrania kosmetyki itp. chce być SAMODZIELNA hehe :P od mojego TŻ i jak zajdę w ciażę, nawet bedą to pierwsze tyg. to zrezygnować co ? pracuje sb-ndz po 10 godzin na każdy, dzien, cały czas na nogach a kregosłub to mi whcodzi do... jeszcze klima sie zalacza a raz nie i mamy ok 25-26 stopni na salonie szał.
ja uważam ze zrezygnuję z pracy a Wy jakbyscie postapiły ?

Pozdrawiam i całuję staraczki Nasze