2009-11-20, 08:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cześć .
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Zazdroszczę Twojemu TŻ
Ja chyba nigdy sie nie przekonam do robienia pierogów  za duży z tym roboty...
Ja nie jestem głodna, ale mam ochotę na cos pysznego...chciałam dziś zrobić cyce w sosie z serka pleśniowego, ale właśnie dzwoniła mama, żebyśmy wpadli na placki ziemniaczane...więc skorzystam z propozycji, bo mi samej nie chce się robić placków, bo musiałabym wszystko trzeć ręcznie 
|
eee tam nie ma tak dużo roboty..ważne tylko zeby podczas lepienia mieć towarzystwo. Ja nie robię bo nie specjalnie przepadam za pierogami. Tylko wigilijne z grzybami kocham ..no i ruskie, ale ruskich nikt prócz mnie w rodzinie nie lubi.
No i tu wychodzi że jednak jestem wredną żoną bo dla męża to mi sie nie chce tych pierogow lepić
Placki ziemniaczane to dopiero masakra w wykonaniu, nie dość że trzeć trzeba, to później stać na patelnią i a do tego w domu smierdzi. Nie znoszę.
I samych placków też w sumie nie lubię..chyba że po węgiersku z mega pikantnym sosem. I to czasem robię jak mam dużo czasu i mąż zgadza sie na starcie zimniorów .
Cytat:
Napisane przez dorinka30
Ja w domu też nie ale w pracy masakra 
W domu nie lubię buszować po necie, wolę pogadać z mężem, obejrzeć coś w TV 
|
Jak jest mąż w domu to oczywiście że wolę z nim pogadać, ale jak tylko męża nie ma net obowiązkowo.
Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych
Czy Wasi faceci też lubią zakupy z Wami? 
|
Mój mąż kocha ja nienawidzę
Ostatnio mu awanturę w levisie robiłam że chce mi kupić spodnie za 300 zł i w ogole to mam dość tych sklepów i chcę wracać do domu.
(a to był 3 sklep do którego weszliśmy )
Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-11-20 o 08:17
|
|
|