Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 08:16   #2305
hania811
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cześć.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Twojemu TŻ
Ja chyba nigdy sie nie przekonam do robienia pierogów za duży z tym roboty...
Ja nie jestem głodna, ale mam ochotę na cos pysznego...chciałam dziś zrobić cyce w sosie z serka pleśniowego, ale właśnie dzwoniła mama, żebyśmy wpadli na placki ziemniaczane...więc skorzystam z propozycji, bo mi samej nie chce się robić placków, bo musiałabym wszystko trzeć ręcznie
eee tam nie ma tak dużo roboty..ważne tylko zeby podczas lepienia mieć towarzystwo. Ja nie robię bo nie specjalnie przepadam za pierogami. Tylko wigilijne z grzybami kocham ..no i ruskie, ale ruskich nikt prócz mnie w rodzinie nie lubi.
No i tu wychodzi że jednak jestem wredną żoną bo dla męża to mi sie nie chce tych pierogow lepić

Placki ziemniaczane to dopiero masakra w wykonaniu, nie dość że trzeć trzeba, to później stać na patelnią i a do tego w domu smierdzi. Nie znoszę.
I samych placków też w sumie nie lubię..chyba że po węgiersku z mega pikantnym sosem. I to czasem robię jak mam dużo czasu i mąż zgadza sie na starcie zimniorów.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja w domu też nie ale w pracy masakra
W domu nie lubię buszować po necie, wolę pogadać z mężem, obejrzeć coś w TV
Jak jest mąż w domu to oczywiście że wolę z nim pogadać, ale jak tylko męża nie ma net obowiązkowo.

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Czy Wasi faceci też lubią zakupy z Wami?
Mój mąż kocha ja nienawidzę
Ostatnio mu awanturę w levisie robiłam że chce mi kupić spodnie za 300 zł i w ogole to mam dość tych sklepów i chcę wracać do domu.
(a to był 3 sklep do którego weszliśmy)

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-11-20 o 08:17
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora