Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 10:12   #3698
kasiula1208
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

dzien bobry dziewczynkijak wczoraj byłam w dobrym humorze tak dzisiaj nie jest za dobrze...wczoraj wieczorem miałam goraczke...tak mnie wszystkie miesnie bolały ze lezałam w łóżku jak kłodajuz mysłałam ze bede miec grype..ale nie...dzis wstałam i nie boli mnie gardło..nie kaszle.. tylko jestem pioteznie osłabiona...wczoraj skonczył mi sie@ a dzis rano znów zaczał...masakra z tym wszystkim...czuje sie jakby mnie walec przejechał

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

oooooooooooo widze ze mamy nowe II kreseczki...m ówiłam????? cos tak czułąm wczoraj....Marlenko kochanie moooooooooje ogromne gratulacje jak fajnie

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Maggie Skarbie ja do zawieszonych sie Kochana przenoszedo....lute gozmienisz tam KochanaCosma moje gratulacjemoze to i dobry moment teraz...bedziesz pracowac a co za tym idzie nie bedziesz moze tyle myslec o bejbiku....i a nóz...jak sie nie mysli to akurat jest
5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18
zaczynam od nowa
17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage)
dieta od poniedziałku
21.luty -
kasiula1208 jest offline Zgłoś do moderatora