|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
dzien bobry dziewczynki jak wczoraj byłam w dobrym humorze tak dzisiaj nie jest za dobrze...wczoraj wieczorem miałam goraczke...tak mnie wszystkie miesnie bolały ze lezałam w łóżku jak kłoda juz mysłałam ze bede miec grype..ale nie...dzis wstałam i nie boli mnie gardło..nie kaszle.. tylko jestem pioteznie osłabiona...wczoraj skonczył mi sie@ a dzis rano znów zaczał...masakra z tym wszystkim...czuje sie jakby mnie walec przejechał 
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
oooooooooooo widze ze mamy nowe II kreseczki... m ówiłam????? cos tak czułąm wczoraj....Marlenko kochanie moooooooooje ogromne gratulacje jak fajnie 
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------
Maggie Skarbie ja do zawieszonych sie Kochana przenosze do....lute go zmienisz tam Kochana Cosma moje gratulacje moze to i dobry moment teraz...bedziesz pracowac a co za tym idzie nie bedziesz moze tyle myslec o bejbiku....i a nóz... jak sie nie mysli to akurat jest 
|