2009-11-20, 10:29
|
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Kij w mrowisko (o wyprzedażach)
a ja, jako zem kobieta drazaca, odniose sie jeszcze do pierwszego posta:
Cytat:
Napisane przez kroliczek190
A jedna forumowiczka sprzedała oryginał z Rossmanna i dostała negatyw na Allegro że "podróba bo różni się od tego z Sephory"
|
znaczy, w opisie aukcji stalo, ze kupione w Rossmannie?
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------
Cytat:
Napisane przez Estell
To ja wsadze kij w mrowisko, wprawdzie nie o SuperPharm, ale o perfumeriach internetowych. Trzy razy zdarzylo mi sie miec zapach minimalnie rozny od tego z sieciowych perfumerii. Dotyczylo to J'adore, Pure Poison (tu zapach byl slabszy) i Dune (pierwsze nuty pachnialy jak spalona guma). Nie bede wymieniac nazw perfumerii, ale obie (bo byly dwie) sa uznawane za super pewne na Wizazu.
|
ja jedynie widze mozliwosc, ze albo to byly zwyczajne podrobki, albo wachalas wczesniej nieco inny rodzaj perfum (EDP, EDT, elixir, wersje l'eau... troche tego jest).
powtorze po raz enty - NIE WIERZE, ze producent danych perfum bawi sie w prowadzenie dwoch rozlewni, z ktorych perfumy ida albo do waniajacych luksusem Sephor, albo do szaraczkow Rossmannow. psuloby mu to zreszta renome, nadto zas, tak jak napisal ktos wyzej - to nie kwestia skladu wplywa na cene towaru, ktorego produkcja jest naprawde o wiele tansza.
|
|