Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kij w mrowisko (o wyprzedażach)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 10:29   #26
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Kij w mrowisko (o wyprzedażach)

a ja, jako zem kobieta drazaca, odniose sie jeszcze do pierwszego posta:
Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
A jedna forumowiczka sprzedała oryginał z Rossmanna i dostała negatyw na Allegro że "podróba bo różni się od tego z Sephory"
znaczy, w opisie aukcji stalo, ze kupione w Rossmannie?

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Estell Pokaż wiadomość
To ja wsadze kij w mrowisko, wprawdzie nie o SuperPharm, ale o perfumeriach internetowych. Trzy razy zdarzylo mi sie miec zapach minimalnie rozny od tego z sieciowych perfumerii. Dotyczylo to J'adore, Pure Poison (tu zapach byl slabszy) i Dune (pierwsze nuty pachnialy jak spalona guma). Nie bede wymieniac nazw perfumerii, ale obie (bo byly dwie) sa uznawane za super pewne na Wizazu.
ja jedynie widze mozliwosc, ze albo to byly zwyczajne podrobki, albo wachalas wczesniej nieco inny rodzaj perfum (EDP, EDT, elixir, wersje l'eau... troche tego jest).
powtorze po raz enty - NIE WIERZE, ze producent danych perfum bawi sie w prowadzenie dwoch rozlewni, z ktorych perfumy ida albo do waniajacych luksusem Sephor, albo do szaraczkow Rossmannow. psuloby mu to zreszta renome, nadto zas, tak jak napisal ktos wyzej - to nie kwestia skladu wplywa na cene towaru, ktorego produkcja jest naprawde o wiele tansza.