2009-11-20, 11:33
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część VI
Cytat:
Napisane przez IlonaP
u nas to jest syndrom "warszawiaka' tzw. [od razu przepraszam wszystkie warszawianki  ]
po prostu po przeprowadzce do W-Wy wpadła w taki wir gonienia za karierą, że nic innego się nie liczy, ani dziecko ani mąż, nie ma czasu dla nikogo, rodziny, przyjaciół, tylko praca - dokształcanie się - praca
to długa i bolesna historia, a kontakty nie mogą się zerwać bo to Oli chrzestna a mój mąż jest chrzestnym jej córki
|
z pewnoscia pewnego dnia sie obudzi. tylko ze moze byc juz za pozno .
Cytat:
Napisane przez peorth
Dzieńdobry!
Wiecie co, ja to z sobą do ładu nie dojdę 
Zamówiłam wczoraj biga Blondie, dziś sobie użyłam bo jeszcze mam próbkę do skończenia i już mi się nie podoba tak jak wcześniej
A wogóle to współlokator nasz chory jest... kicha i prycha i ja się na wszelki faszeruję witaminami i rutinoskorbinem ale coś mnie dziś zatoki strzykają
Bea, ja myślę, że odległość jest najlepszym sprawdzianem dla przyjaźni  Bo się okazuje że pielęgnowanie przyjaźni wymaga wysiłku nie tylko jednej strony no i czasem wszystko bierze w łeb 
|
Peorth nie daj sie chorobsku ja tez zajadam - spirulinke, omega3 i czosnek . moze masz po prostu gorszy dzien i dlatego mineralki nie leza zbyt ladnie?
Ja mysle jednak ze najlepszych przyjaciol poznaje sie w biedzie, ale nawet ci, co doktorych jestesmy pewni na 100% powinni czasem sie wysilic (przyjechac, odpisac, oddzwonic) .
czy ktos wie jakiego rozmiaru szuka angel? wiem ze w obwodzie 28 ale nie wiem jaka miseczka. szukam dla siebie to moze i jej wypatrze
Edytowane przez beafrance
Czas edycji: 2009-11-20 o 11:35
|
|
|