Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 11:39   #3852
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Chciałabym wycofać się z propozycji zmiany listy mamusiek,bo jak przypuszczałam,zostałam źle zrozumiana.Chciałam tylko,aby dopisać nowe mamy: Haruno,Dzolana,Anja1986,T akaGawiazdka i dzisiejszą Kapryskę.Chciałam też,aby podzielić na mamy majowe i caerwcowe,tak,aby to było przejrzyste.Przepraszam zatem,że wogóle śmiałam coś zaproponować,widać zapomniałam,gdzie jest moje miejscePrzepraszam,j eśli kogoś uraziłam,nie taki miałam zamiar
Mam dziś zły dzień i szczerze mówiąc nie chce mi się bawić w jakieś gierki i podchody z wami.
Szczerze powiem,że czuję się nieakceptowana przez niektóre dziewczyny.Nie wszyscy muszą mnie lubić,ale mogą wyrazić chociaż o co im chodzi.I tutaj będę niemiła i pewnie złamę jakieś konewnanse,polegające na byciu miłym dla wszystkich,ale chciałabym spytać Kathy:czemu nie uzyskałam odpowiedzi od ciebie na moje pytania? Nie zależy mi jakoś szczególnie na twojej "przyjaźni",ale grzeczność wymaga,aby odpowiadać,jeśli ktoś pyta.Może się mylę,ale mam wrażenie,że celowo omijasz moją osobę
Jeśli wam nie odpowiada to,że tutaj jestem i chcecie mieć wyłączność na ten wątek to powiedzcie tylko słowo.
A teraz idę się spakować,bo kto wie czy nie będę musiała jeszcze dziś z tąd uciekać.I nie użalam się nad sobą i nie szukam problemów.Polubiłam większość z was i jest mi przykro,że nie wszystkie potrafią być szczere.Miłego dnia.

Magduchahah dzięki ,a sukienka ładna,ale trochę pogrubia,tak mi się wydaje

ursull jest offline Zgłoś do moderatora