Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam na wymianę
Wątek: Mam na wymianę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 12:04   #219
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mam na wymianę

Cytat:
Napisane przez lilmary Pokaż wiadomość
hmm, spray to ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...w-areozolu.htm

w takim razie, co powiesz na:
- krem S.O.S usuwający oznaki zmęczenia i stresu Dax Cosmetics Express Illuminator, opak. 30ml, zużycie minimalne - stosowany przez dokładnie 6 dni na twarz, data ważności - 03/2011
- serum redukujące cienie, opuchliznę i zmarszczki pod oczami Glamour Eye Dax Cosmetics
- maseczka glinka biała Eco Care Bielenda, opak. 5ml, data ważności 02/2011
- maseczka rozgrzewająca z cynkiem Garnier Czysta Skóra, opak. 1x6ml, data ważności 04/12/2011

w zamian za clinique'a, oliwke i spray?

szminke lancome chetnie oddalabym za meteoryty, ale pewnie nie znajdziesz nic co moglabys za nie dobrac
a jakie sa terminy waznosci tych kosmetykow? youth jest w srebrnym czy zielonym pojemniczku? pozdrawiam

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
Te rzeczy wpadły mi w oko. Prosze o propozycje co chcesz mi dac za plastry. A może znajdziesz coś jeszcze i zrobimy większą wymianę. Mam kaolin z EDM prawie cały w słoiczku Puff Jar. Jeśli chodzi o meteoryty to wystarczyłoby mi z 6-7 kulek do przetestowania.
hej, poza plastrami eveline (to jest cale opakowanie??) podobaja mi sie
- pasta parodontax - ile masz tych miniaturek?
- serum primordiale
- serum reversalist
- high resolution lancome

a jakie sa daty waznosci?

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
podobaja mi sie meteoryty mythic, nie moge sie doczytac co z nich juz wymienilas, mnie interesowałoby oryginalne opakowanie + kilka kuleczek.

prosze odpisz u mnie
a ile kulek byś chciala?

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
tylko meteoryty mi się podobają [no i może balsam brązujący]
a i ile mythic byś chciała?
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując