Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 11:47   #3706
Wajola
Zakorzenienie

Dot.: Saga Zmierzch - Stephenie Meyer (cz.II)

Cytat:
Napisane przez _divinity_ Pokaż wiadomość
No to ja już po jeszcze nogi mi się trzęsą po widoku Jacoba bez koszulki... a w kinie uniósł się wtedy głośny pomruk żeńskiej części widowni "achhhhhh" Pierwsze wrażenie... film zdecydowanie za krótki

wiele scen obciętych, dużo niedomówień więc naprawdę polecam książkę! Ogólnie wilkołaki boskie i znowu żałuję że tak malo z nimi scen było... Edward w tej części nie podobał mi się, jakiś taki zmizerniały i zabiedzony w porównaniu do Jacoba tak czy siak nie rozczarowałam się i pewnie znowu kilka razy będę oglądać ten film...

kto by pomyślał, że czas tak szybko leci.. teraz czekam na 3 część... chyba do czerwca z tego co kojarzę

Życzę miłego oglądania, bo niektóre sceny naprawdę fajne nawet nie wiem kiedy te dwie godziny zleciały

hehe.. nie dziwie sie im ze piszaczaly mozna sie bylo spodziewac ze dużo pozmieniaja... i ja tez polecam ksiazke...
w czerwcu juz??? myślalam ze troche później ale to i lepiej

mam do ciebie pytanko a byla tak walka Edwarda z jedynm z Volturi? a i czy ta część jest lepiej nakrecona od ,,Zmierzchu"?)

"- zobacz , ocean , podoba Ci się ?
- piękny jest
- on nic nie musi"<3

Agusia^^
Wajola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując