Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 11:50   #1383
ashiva
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Chwalę odżywkę do paznokci ze złotem. Trzyma się na paznokciach bardzo długo, u mnie już 10 dni i daje bardzo ładny subtelny połysk. Czy ma inne pozytywne działanie na paznokcie nie wiem, bo ja mam twarde i zdrowe paznokcie i traktuje ją jako właśnie ozdobny błysk.
ja również jestem z niej bardzo zadowolona, kupiłam nie przekonana, bo dziewczyny pisały, że beznadziejna jest, ale strasznie mnie kusiła i wzięłm ją jak była w promocji za 9,9 i jeszcze tą do paznokci łamliwych ponieważ moje paznokcie strasznie ucierpiały podczas remontu, ale do rzeczy, najpierw pomalowałam tą do łamliwych i ledwo wyschła to mi zlazła a pamiętam, że wcześniejsza wersja strasznie mi służyła.. więc zrezygnowana pomalowałam paznokcię tą złotą (myślałam, że będzie z nią tak samo albo i gorzej) i szok, trzyma się już ponad tydzień, pięknie się mieni i o dziwo wzmocniła mi pzanokcie, jestem bardzo mile zaskoczona i polecam ją z czystym sercem

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zrobiłam promocję -15% na droższe zapachy, dołaczyłam strony zapachowe ze starszych katalogów, zeby klientki poznały jak najwięcej zapachów - może coś jeszcze dojdzie do zamówienia
ja zrobiłam promocję 20% i jak narazie skusiła się tylko 1 osoba i to mama TŻ więc i tak specjalnego zarobku z tego nie będę miała

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Ja chciałąm pochwalić jeszcze jeden niepozorny kosmetyk-krem do twarzy Naturals-Miód i olejek migdałowy.Nie używam tych kremów,ale bardzo spodobał mi się zapach całej serii(pachnąca strona) i zakupiłam ten krem. Zaznaczam,że niewiem jak się sprawdza na twarzy ,ale do moich rąk jest suuuuper,działa lepiej niż wszystkie kremy avonowskie przeznaczone do tego celu no i jak pachnie
tak ja też kupiłam bo zakochałam się w zapachu , wspaniały jest co do jakości kremu to dla mnie troszkę ciężki, bo ja raczej lekkich kremików używam, takich jak Moisture 24 (mam solidne zapasy ) ale nie jest zły
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora