Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Minerały, minerały, minerały... Mazidła i kilka innych rzeczy;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 12:14   #16
~~ALa~~
Zadomowienie

Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Minerały, minerały, minerały... Mazidła i kilka innych rzeczy;)

Cytat:
Napisane przez wiedzma86 Pokaż wiadomość
Hej
Z racji tego, że średnio mam czas na śledzenie wątku , napisałam Ci wczoraj PW, ale tak na wszelki wypadek napiszę jeszcze tutaj, bo bardzo mi zależy
Byłabym bardzo zainteresowana pudrem ryżowym z edm... bardzo bardzo, nawet nie wiesz jak bardzo
Z Twojej wishlisty posiadam tylko:
3/4 sampla walkee talkee
1 gr salon fun
3/4 sampla abotts`a

Mam mikę emerald z CS, z brązowych cieni mogę zaproponować NYX kolor walnut( sporo)
Do brwi mam sandy brown z buff`d (nie wiem czy by Ci spasował odcień) 1/4 sampla
oraz paletkę do brwi z essensce.
Mam też kredkę brązową do oczu - prawie nową, użytą 2 razy, nawet nie struganą z revlona - high dimension (flash bronze) - ale ona w ostateczności

No nie wiem czym bym Cie jeszcze mogła kusić... olejek myjący, pomarańczowy, niezmieszany z BU

Mam też wycofany już z oferty EDM, róż raspberry sherbet, ale on jest z drobinkami więc nie wiem... Ma dość sporo fioletu w sobie Mogłabym dać nawet 2,5 grama
mam też cień mocha i penny z NYXa, miki z CS: bolero ( wygląda na wściekły pomarańcz, a w rzeczywistości mieni się na różowo, super pasuje do fioletów), winterveld oraz aruban coral i nie wiem czy interesują Cie takie rzeczy jak np:
the conservatorie - sericite mica
kolorówka.com - silk mica, mica & silica
CS mica & methicone

Już więcej grzechów nie pamiętam
to moze:
3/4 sampla walkee talkee
3/4 sampla abotts`a
i niewielkie odsypki Emerald Miki i Raspberry Sherbet

za ten STF Rice?

Edytowane przez ~~ALa~~
Czas edycji: 2009-11-20 o 12:15
~~ALa~~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując