Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - praca na wakacje w Anglii - macie jakieś doświadczenia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-28, 21:01   #1
201803260919
BAN stały

Question

praca na wakacje w Anglii - macie jakieś doświadczenia?

Hej chcialam sie poradzic w sprawie wyjazdu do Anglii. Jestem maturzystką, zaplanowaliśmy z moją kilkuosobową paczką wyjechac pod koniec maja do Anglii w celach zarobkowych. Czy któraś z Was przerabiała to juz moze?
My myslimy o Londynie tylko nie wiemy jak zalatwic mieszkanie, czy pojechac w ciemno i tam probowac cos znalezc, czy raczej tutaj, przez internet, czy moze jeszcze jakies inne opcje są?

prosze pomozcie jesli wiecie cos na ten temat

jakie tam są standarty zyciowe POlakow? bo slyszalam wiele opcji, ze jest nie wesolo, albo ze po 2 tygodniach juz na wszystko mozna sobie pozwolic.. to jestem w kropce, bo nie wiem która wersja prawdziwa jest

a jesli któras z Was tam jest obecnie, albo byla, to wiecie moze czy Anglicy chca doksztalcać swoje dzieciaczki w muzycznym kierunku? tak sobie wymyslilysmy z przjaciółką ze mozemy dawac lekcje nauki gry na fortepianie jakims dzieciom bo w tym roku konczymy 12-sty rok szkoly muzycznej i tak wpadlysmy na pomysl ze moze to zaprocentowac w Anglii, tylko nie wiem czy to jest cenione czy nie..

Prosze, jesli ktos sie orientuje, napiszcie co sadzicie, i jakie informacje Wy macie na ten temat

Dziekuje z gory !!!
201803260919 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując