Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 12:53   #58
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Do szkoły rodzenia się chyba zapiszę jeśli będę miała na to czas. Wczoraj w przychodni czytałam ulotkę. No i słyszałam, że jak się pozna położne to potem one też pamiętają i lepiej traktują znajome osoby...
A zabieracie Tz-ów ze sobą do szkoły? Mój to chyba nawet jakby miał czas to by nie chciał chodzić. On twierdzi że wszystkiego się nauczy w "praniu"
Potem raczej nie będzie czasu na naukę.

No i nie każdy szpital godzi się na poród rodzinny bez zaśw. o odbytych spotkaniach na szkole rodzenia.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Marta1122 Pokaż wiadomość
też mam stresa przez ta grype... i mieszane uczucia -nie wiaodmo czy sie w domu zamknąć czy normalnie funkcjonować..ostatnio jechaliśmy do kina i długo się zastanawialiśmy czy jednak jechać do tłumu ludzi..teraz cchemy wyskoczyc na 2 dni w góry..i ja też się obawiam..w jakąś chorobe psychiczna popadne
No niestety - unikanie skupisk ludzkich to podstawowa profilaktyka przeciwgrypowa. Ja chodzę do sklepów, ale unikam ludzi charczących, smarkających itd. I nie jeżdżę autobusem.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora