Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Microgynon 21/Rigevidon/Stediril 30/Levomine - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 12:58   #788
zanka86
Raczkowanie

Dot.: MICROGYNON 21 - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez annan_ Pokaż wiadomość
nie rozumem więc, skąd to oburzenie i pierwsze pytanie: jesteś doświadczona w stosowaniu pigułek, wiesz jak mogłaś reagować, a teraz jest coś, co cię niepokoi i pytasz się, czy tak ma być??? Jesteś niekonsekwentna i sama nie wiesz, czego oczekujesz po odpowiedziach. No, może pogłaskania po głowie.
Nie jestem oburzona, tylko troche zniesmaczona Twoja odpowiedzia. Poprosto zapytalam sie na forum czy ktos mial takie objawy. Uzywalam wielu pigulek i jakos nigdy nie zdarzyly mi objawy takie typu. Mieszkam od jakiegos czasu w Anglii i w centrum dali mi te tabletki i moj organizm szaleje i nie wiem czy to jest cos dziwnego, ze zwrocilam sie o pomoc na tym forum, bo wizyte u lekarza pierwszego kontaktu mam dopiero w przyszlym tygodniu, a takie objawy jak pocenie sie, okropny bol glowy i moczenie nocne u 24 kobiety, ktora nie miala takich problemow wczesniej jest dziwne, czyz nie ? Wiem, ze to nie forum medyczne tylko jestem poprostu zaniepokojona i juz, a mialam nadzieje, ze ktoras z wizazanek miala takie problemy, czy skutki uboczne. A ostatnia rzecza jaka szukam na tym forum jest poglaskanie po glowie - moze tylko podzielenie sie doswiadczeniami na temat tych tabletek.
zanka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując