2009-11-20, 12:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: MICROGYNON 21 - wątek zbiorczy
Cytat:
Napisane przez annan_
nie rozumem więc, skąd to oburzenie i pierwsze pytanie: jesteś doświadczona w stosowaniu pigułek, wiesz jak mogłaś reagować, a teraz jest coś, co cię niepokoi i pytasz się, czy tak ma być??? Jesteś niekonsekwentna i sama nie wiesz, czego oczekujesz po odpowiedziach. No, może pogłaskania po głowie.
|
Nie jestem oburzona, tylko troche zniesmaczona Twoja odpowiedzia. Poprosto zapytalam sie na forum czy ktos mial takie objawy. Uzywalam wielu pigulek i jakos nigdy nie zdarzyly mi objawy takie typu. Mieszkam od jakiegos czasu w Anglii i w centrum dali mi te tabletki i moj organizm szaleje i nie wiem czy to jest cos dziwnego, ze zwrocilam sie o pomoc na tym forum, bo wizyte u lekarza pierwszego kontaktu mam dopiero w przyszlym tygodniu, a takie objawy jak pocenie sie, okropny bol glowy i moczenie nocne u 24 kobiety, ktora nie miala takich problemow wczesniej jest dziwne, czyz nie ? Wiem, ze to nie forum medyczne tylko jestem poprostu zaniepokojona i juz, a mialam nadzieje, ze ktoras z wizazanek miala takie problemy, czy skutki uboczne. A ostatnia rzecza jaka szukam na tym forum jest poglaskanie po glowie - moze tylko podzielenie sie doswiadczeniami na temat tych tabletek.
|
|
|