Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bagno.
Wątek: Bagno.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-20, 15:28   #114
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Bagno.

Cytat:
Napisane przez Cicha1 Pokaż wiadomość

Mówi, że on postawił jasno sprawę kiedyś- chce żebym przytyła, a ja mu to obiecałam, inaczej by się nie zdecydował na bycie ze mną. Pierwsze miesiące były ciężkie, było kilka sytuacji na pieńku, kiedy wyrzucał mi to, że nic nie jem, że nawet nie próbuję i chciał odejść, a ja prosiłam żeby został i dalej obiecywałam.

Nie wyobrażam sobie ściągnąć współlokatorki- to kawalerka, mieszkanie z kimś odpada. Wiem, że to bardzo głupi powód, ale jest głupi jak się go czyta na forum, w rzeczywistości dla mnie jest poważny- mieszkanie samotnie.
1. Cwaniary, ktore tylko szydza i przesmiewaja - pogratulowac swiadomosci i taktu.
Cicha - potrzebujesz pomocy specjalisty i to wspaniale, ze chcesz sobie pomoc. Dzien, w ktorym zrozumiesz, ze to on jest nieudacznikiem niewartym Ciebie, bedzie jak powtorne narodziny
Twoj koles to socjopata. Wygodnicki socjopata z przechylem w strone sadyzmu. Tacy ludzie to najczesciej slabe, zakompleksione i ubogie wewnetrznie jednostki.

A co do drugiej czesci cytowanej wypowiedzi - kobieto, masz obecni najpodlejszego wspollokatora z mozliwych. Wiec czego sobie nie wyobrazasz? bo juz gorzej nijak nie mozesz trafic...

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Mogę się nawet dołączyć, więc droga autorko - zapraszany, daj się wyrwać z domu Zawsze jest łatwiej jak się ma do kogo odezwać albo na tę przykładową kawę wyskoczyć.
Hyhy. Lexie, ja mam nadzieje, ze Cicha jest z Wrocka. Jakby co, Cicha, daj znac
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując