Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
A więc tak. Ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków . Kredki trzymają się dość długo i nie łatwo ścierają się z ręki. Czarna kredka ma taki srebrny pyłek i delikatnie się mieni, srebrna jest po prostu srebrna i nie widać tego pyłku ale też się błyszczy, zielona ma ładny dość wyraźny taki trawiasty kolor i tez ma ten błyszczący pyłek. Podobają mi się i warte były zakupu 
Tusz wonder mam z tą srebrną końcówką. Nie robiłam jeszcze takiego szałowego makijażu ale maźnęłam sobie tak na nie umalowane rzęsy i powiem, że też będzie chyba ok bo ten srebrny tusz zostawia taką srebrną poświatę i ma też te mieniące się drobinki. Trzeba będzie przynajmniej 2 warstwy nałozyć aby fajnie to wyglądało.
Zestaw bajka jak dla mnie pachnie dość przyjemnie tak waniliowo ale nie za intensywnie. Płyn z ostatniej strony i płyn świąteczny z zeszłorocznej edycji pachną podobnie. Wyczuwam pomarańcza z tym, ze stawiam bardziej na ten zeszłoroczny 
Aha, ten sztyft rozświetlający visions też delikatnie brązuje kości policzkowe, ma taka ładną poświate. Jest delikatny.
To tyle mam z nowości.
Katalog 17 podoba mi się.
A perfumki MissO napewno wezmę. Pachną ślicznie ale wg mnie to jest ten sam zapach co był w lecie w tej serii z wisienkami. Na bank to jest ten sam zapach .
No i pewnie jeszcze wezmę paletkę tą srebrną GG i pomadkę brązową z tych nowych.
To tyle
Czas edycji: 2009-11-20 o 15:05
|