Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do Zło - dubel w KW i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-01-06, 00:19   #1
sistar
Gość

Do Zło - dubel w KW i nie tylko

Znalazlam dubelka w KW - wzmacniajaca odzywka do paznokci Avonu zgloszona jest (i oceniana) dwa razy. itemid 881 i 1281.
Jest w dwoch roznych kategoriach - Dlonie:pielegnacja i dlonie:lakiery do paznokci, zmywacze. Proponuje zostawic ta pierwsza [img]icons/icon7.gif[/img] bo to jednak odzywka. Aha, wlasciwe zdjecie jest to przezroczyste, czarna butelka nie wystepuje, o ile wiem, w Polsce. Zmienila sie tez cena - 19,90, a w promocji ok.13,90.
Jak juz pisze, to spytam o cos, co mnie meczy od dluzszego czasu [img]icons/icon7.gif[/img] czy daloby sie zrobic takie cos, zeby w KW przy przegladaniu kosmetykow widac bylo od razu czy byl oceniany czy nie, bez wlazenia w opis i recenzje ? chodzi mi o jakis inny kolor albo ikonke obok. Przy ponad 200-stu ocenach nie pamietam czasem czy juz cos ocenialam, czy nie (czasem testuje dany kosmetyk dluzej, choc zgloszony jest juz dawno). Tak na przykladzie, dzis postanowilam pouzupelniac oceny Avonu, wiec wpisalam w wyszukiwaniu "Avon" i wyskoczyly mi 4 strony. Wiec czy daloby sie zrobic tak, ze kazdy oceniony _przeze_mnie_ kosmetyk bylby wyrozniony innym kolorem albo ikonka obok, wtedy nie musialabym wlazic w wiekszosc z nich i szukac swojej oceny w recenzjach (ktore tez juz mozna zliczac w stronach). Oczywiscie cala rzecz dzialalaby po zalogowaniu, ale ogolnie, czy to nie za skomplikowany bylby wynalazek do zrobienia?
Aha - wreszcie jest logowanie przed pisaniem postow [img]icons/icon7.gif[/img] od poczatku bylam za [img]icons/icon7.gif[/img] super